breaking news Νέο

Οι δηλώσεις των προπονητών των Φιλίππου Αλεξάνδρειας και Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων μετά το πέρας των αγώνων

Οι δηλώσεις των προπονητών των Φιλίππου Αλεξάνδρειας και Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων μετά το πέρας των αγώνων

Το γενικότερο κλίμα που επικρατεί στον Φίλιππο Αλεξάνδρειας και στον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων και το οποίο δεν είναι και το πιο αισιόδοξο αποτυπώνεται και στις δηλωσεις που έκαναν οι προπονητές τους μετά το τέλος του αγώνα της περασμένης Κυριακής.

Προσπαθήσαμε αλλα δεν καταφέραμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα είπε ο τεχνικός της ομάδας της Αλεξάνδρειας για να αναφερθεί στη συνέχεια στο επόμενο παιχνίδι στο οποίο αντίπαλος θα είναι ο Ηρακλής.

Στο κινητρο που δεν υπάρχει για τους παίκτες του και στην χρησιμοποίηση νεαρών ποδοσφαιριστών με μικρό χρόνο συμμετοχής στάθηκε ο προπονητής του Μ. Αλεξανδρου Τρικάλων Βασίλης Καστανιώτης και δεν έχασε την ευκαιρία να ευχηθεί στον Σερραίο προπονητή του Κιλκισιακού Μάκη Καβατσάκη η ομάδα του να παραμείνει στην κατηγορία. Μόνο βέβαια που για να σωθεί η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη θα χρειαστεί πιθανόν να πέσει μια δική μας: Η Νάουσα.

Να δούμε όμως τις δηλώσεις των προπονητών του Φιλίππου Αλεξάνδρειας και του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων μετά το τέλος του αγώνα τους με τον Καμπανιακό και τον Κιλκισιακό.

 

Γιώργος Γκαγκούδης

(Φιλίππου Αλεξάνδρειας)

“Προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο απαλλαγμένο από σκοπιμότητες. Είχαμε καλή παρουσία ομως κάποια ατομικά λάθη και ο παράγοντας ατυχία δεν μας επέτρεψαν να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αφήνουμε πίσω μας το παιχνίδι με τον Καμπανιακό καθώς μπροστά μας έχουμε ενα δύσκολο αλλά και ιδιαίτερα ενδιαφέρον παιχνίδι με αντίπαλο μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της χώρας μας τον Ηρακλή.

Ενα παιχνίδι από το οποίο νομίζω μπορούμε να κερδίσουμε πολλά και τίποτα δεν πρόκειται να χάσουμε”.

 

Βασίλης Καστανιώτης

(Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων)

“Από την στιγμή που χάσαμε κάθε ελπίδα να παραμείνουμε στην Γ’ Εθνική για μας τα παιχνίδια απέκτησαν διαδικαστικό χαρακτήρα και δίνουμε ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές που είχαν λίγο χρόνο συμμετοχής μέχρι σήμερα.

Ο Κιλκισιακός ήταν η ομάδα που καίγονταν για τους βαθμούς αφού διεκδικεί την παραμονή του στην κατηγορία και αυτό φάνηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Βέβαια στο δεύτερο ημίχρονο ισορροπήσαμε όμως αποδείχθηκε ότι αυτό δεν ηταν αρκετό για να μας δώσει το θετικό αποτέλεσμα.

Εύχομαι στον Μάκη Κατσαβάκη και στον Κιλκισιακό να παραμείνει στην Γ’ Εθνι-     κή”.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής