breaking news Νέο

Α2 κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας: Μελίκη και Μαρίνα πήραν το εισιτήριο

Α2 κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας: Μελίκη και Μαρίνα πήραν το εισιτήριο

Ο Αγρ. Αστέρας Πλατέος νίκησε εκτός έδρας τον Ολυμπιακό Λουτρού με 1-0 και χρειάζεται μόλις ένα βαθμό στα δυο παιχνίδια που του απομένουν, από τα οποία το ένα με τον πρωτοπόρο και σίγουρο πρωταθλητή του Α’ ομίλου Φίλιππο Μελίκης, ο οποίος σημειωτέον σκόνταψε στο Σταυρό απέναντι στην τοπική Θύελλα (0-0) για να πάρει το δεύτερο εισιτήριο που οδηγεί στην μεγαλη κατηγορία της Ενωσης μας.

Μετά λοιπόν και τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής στον Α’ όμιλο της Α2 κατηγορίας σχεδόν έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Ο Φίλιππος Μελίκης με 44 βαθμούς έχει ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θεση στον όμιλο του εκτός και αν αυτοκτονήσει και χάσει την ερχόμενη αγωνιστική στο Πλατύ από τον Αγρ. Αστέρα με σκορμεγαλύτερο από το 3-0 με το οποίο είχε κερδίσει στον πρώτο γύρο και την επόμενη και τελευταία αγωνιστική ηττηθεί στο γήπεδό του και από τον Ολυμπιακό Λουτρού.

Εκτός συγκλονιστικου απροόπτου λοιπόν η ιστορικη ομάδα της Μελίκης παίρνει το πρώτο εισιτήριο ανόδου του ομίλου της και παράλληλα εχει εξασφαλίσει και το πλεονέκτημα της έδρας στον αγώνα κατάταξης με τον πρωταθλητή του Β’ ομίλου που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο ΑΟ Μαρίνας. Για το δεύτερο εισιτήριο του Α’ ομίλου όπως ήδη αναφέραμε ο Αγρ. Αστέρας Πλατέος χρειάζεται μόλις έναν βαθμό στα δυο παιχνίδια που του απομένουν (Φίλιππο Μελίκης εντός και Αρ. Π. Σκυλιτσίου επίσης εντός) για να το εξασφαλίσει και μαθηματικά ενω στην Γ’ κατηγορία υποβιβάζεται ο Αχιλλέας Νεοκάστρου.

Στον Β’ όμιλο ο ΑΟ Μαρίνας έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά το ένα από τα δυο εισιτήρια της ανόδου, όπως βέβαια και την πρώτη θέση του ομίλου του και θα είναι η ομάδα που θα αντιμετωπίσει σε αγώνα μπαραζ για την ανάδειξη του σουπερ πρωταθλητή της Α2 κατηγορίας τον Φίλιππο Μελίκης (σε περίπτωση ισοβαθμίας μεταξύ του ΑΟ Μαρίνας,της Αγίας Βαρβάρας και του Αριστοτέλη Νάουσας ευνοείται ο πρώτος). Το δεύτερο εισιτήριο το διεκδικούν η Ελπίδα Μονοσπίτων που έχει 24 βαθμούς αλλά τις μένει μόνο ένας αγώνας και αυτός εκτός έδρας με τον Αριστοτέλη Νάουσας, καθώς την τελευταία αγωνιστική κάνει το ρεπό της, ο Αγρ. Αστέρας Αγίας Βαρβάρας με 23 βαθμούς (παίζει εκτός έδρας με την ΑΕ Ποντίων και εντός με την Πατρίδα και ο Αριστοτέλης Νάουσας επίσης με 23 βαθμούς που στις δυο αγωνιστικές που απομένουν αντιμετωπίζει στην έδρα του την Ελπίδα Μονοσπίτων και εκτος την ΑΕ Ποντίων (σε περίπτωση ισοβαθμίας της Αγίας Βαρβάρας με τον Αριστοτέλη Νάουσας θα έχουμε αγώνα μπαράζ αφου τα δυο μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν ισόπαλα 0-0). Από τον Β’ όμιλο υποβιβάζεται η Δόξα Νάουσας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής