breaking news Νέο

Ανοιχτή επιστολή από την ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΒΕΡΟΙΑΣ Α.Ε.

Ανοιχτή επιστολή από την ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΒΕΡΟΙΑΣ Α.Ε.

Αγαπητέ επιβάτη, αγαπητέ πελάτη της εμπορικής αγοράς της Βέροιας.

Αφού θέλουμε να σε ευχαριστήσουμε για την προτίμηση σου στην Αστική Συγκοινωνία της πόλης και των περιχώρων και την μεταφορά σου με αυτήν, επιθυμούμε να σου προσφέρουμε ως ελάχιστο δείγμα τη ΔΩΡΕΑΝ μετακίνησή σου για την πρόσβασή σου στην πόλη για τη «Λευκή νύχτα», που διοργανώνεται με την πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης.

Γι’ αυτό σου ανακοινώνουμε ότι σήμερα Πέμπτη 22/3/2018, από τις 19.30 κι έως το πέρας της εργασίας μας, μπορείς να ταξιδέψεις ελεύθερα και ΔΩΡΕΑΝ.

Η απόφαση των εργαζομένων στις Αστικές Συγκοινωνίες πάρθηκε, για να στηρίξει εσένα τον επιβάτη, που τόσα χρόνια είσαι ο κινητήριος μοχλός της επισκεψιμοτητας στα μαγαζιά και φυσικά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της πόλης μας, που με τα συνεχόμενα μέτρα τους εξοντώνουν, την ώρα που το αγοραστικό κοινό μειώνεται από την ανέχεια.

Πάρθηκε για τον αγρότη και τα νοικοκυριά, που πρέπει να έχουν πρόσβαση στην αγορά και στις εκδηλώσεις και την ευκαιρία αυτή.

Πάρθηκε σε βάρος της εταιρείας μας και των οικονομικών της κι ας είναι οι καιροί δύσκολοι για όλους. Πάρθηκε όμως, γιατί κρίθηκε ότι πρέπει να σταλεί το μήνυμα της τοπικής αλληλοϋποστήριξης στις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε όλοι μας.

Η Αστική Συγκοινωνία εύχεται καλή επιτυχία στη διοργάνωση και τους διοργανωτές.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής