breaking news Νέο

Καταγγέλλουν το σκοπιανό «δίκτυο – κύκλωμα», καταγγέλλουν και την ελληνική κυβέρνηση

Καταγγέλλουν το σκοπιανό «δίκτυο – κύκλωμα», καταγγέλλουν και την ελληνική κυβέρνηση

Η φυγή Ελλήνων ασθενών στα γειτονικά Σκόπια – ανάμεσά τους και πολλοί Ημαθιώτες, ένα θέμα με το οποίο η εφημερίδα μας στο παρελθόν έχει καταπιαστεί αρκετές φορές, επέφερε ως αποτέλεσμα να μπει λουκέτο σε εκατοντάδες οδοντιατρεία στη Βόρεια Ελλάδα, παρά την πτώση στις τιμές των υπηρεσιών, της τάξης του 30%.

Και τώρα έρχεται η διοίκηση του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και καταγγέλλει αυτό που όλοι μας λίγο πολύ αντιλαμβανόμασταν και γνωρίζαμε, το σκοπιανό «δίκτυο – κύκλωμα», που προσφέρει στους Έλληνες ασθενείς ανταγωνιστικές τιμές, δωρεάν διαμονή, δωρεάν μεταφορά σε συνεργασία με τα καζίνο που λειτουργούν στη Γευγελή (3 χιλιόμετρα από το μεθοριακό σταθμό των Ευζώνων), διασκέδαση, spa, μασάζ και ψώνια σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Με τα περισσότερα, δε, οδοντιατρεία της γειτονικής χώρας να διαφημίζονται στην περιφέρεια, κάτι που απαγορεύεται για τους Έλληνες επαγγελματίες, λόγω δεοντολογίας. Κοντά σ' όλα αυτά, βέβαια, να αναφερθεί ότι έχουν υπάρξει και περιστατικά Ελλήνων ασθενών, οι οποίοι κινδύνεψαν να χάσουν τη ζωή τους εξαιτίας λαθών των γειτόνων οδοντιάτρων.

Οι οδοντίατροι καταγγέλλουν επίσης τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης που, εκτός από την υπερφορολόγηση και το υψηλό κόστος των ασφαλιστικών εισφορών και των οδοντιατρικών υλικών, δεν έχει μεριμνήσει για την ένταξη των οδοντιάτρων στον ΕΟΠΥΥ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής