breaking news Νέο

«Με το δεξί» ξεκίνησε η παιδική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα στην 1η αγωνιστική των playoff του παιδικού πρωταθλήματος ΕΠΣ Ημαθίας

  • «Με το δεξί» ξεκίνησε η παιδική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα στην 1η αγωνιστική των playoff του παιδικού πρωταθλήματος ΕΠΣ Ημαθίας
  • «Με το δεξί» ξεκίνησε η παιδική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα στην 1η αγωνιστική των playoff του παιδικού πρωταθλήματος ΕΠΣ Ημαθίας
  • «Με το δεξί» ξεκίνησε η παιδική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα στην 1η αγωνιστική των playoff του παιδικού πρωταθλήματος ΕΠΣ Ημαθίας

Με το δεξί ξεκίνησε η παιδική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα στην 1η αγωνιστική των playoff του παιδικού πρωταθλήματος ΕΠΣ Ημαθίας, το πρωί του Σαββάτου 24/3/2018 που αγωνίστηκε με την αντίστοιχη ομάδα του Μακεδόνα Βέροιας, στο γήπεδο του Λαζοχωρίου και αναδείχθηκε νικητής με σκορ 2 - 4.

Ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ βαρύς λόγω της βροχόπτωσης, των τελευταίων ημερών και δυσκόλεψε πάρα πολύ τις προσπάθειες των μικρών αθλητών, αλλά ο Αγροτικός Αστέρας αποδείχθηκε πιο δυνατός σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες.

Η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με πολλές τελικές ενέργειες στην αντίπαλη περιοχή ενώ η άμυνα του αντέδρασε θετικά κερδίζοντας όλες τις μονομαχίες στην περιοχή.

Με την έναρξη του αγώνα η ομάδα του Κώστα Μουρτζίλα πίεσε τους γηπεδούχους έχασε ευκαιρίες για να προηγηθεί, αλλά οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν την πτώση του αμυντικού που ήλεγχε τη φάση, από τη λάσπη που υπήρχε στο μεγαλύτερο τμήμα του γηπέδου, ταυτόχρονα κόλλησε η μπάλα, έγινε αποδέκτης επιθετικός του Μακεδόνα μπήκε στην περιοχή και στο σουτ που δοκίμασε απέκρουσε προς στιγμή ο τερματοφύλακας του Αστέρα αλλά αυτή κατέληξε στα δίχτυα δίνοντας το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Η επίτευξη του τέρματος των γηπεδούχων πείσμωσε περισσότερο την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα που κυριάρχησε στο γήπεδο και σύντομα ισοφάρισε με πολύ καλή επιθετική ενέργεια, ενώ η ισοφάριση έδωσε άλλο αέρα στη συνέχεια της αναμέτρησης. 

Οι φιλοξενούμενοι πήραν τον «αέρα» από τους γηπεδούχους βγήκαν πολλές φορές με αξιώσεις στην περιοχή, κατάφεραν να πετύχουν άλλα δυο τέρματα και αυτά με πολύ καλές επιθετικές ενέργειες, με το τρίτο να έρχεται με δυνατό διαγώνιο σουτ έξω από την περιοχή, ενώ έχασαν και καλές ευκαιρίες για την επίτευξη περισσότερων τερμάτων, με το ημίχρονο να κλείνει με προβάδισμα του Aγροτικού Αστέρα με σκορ 1 - 3.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ίδιο ρυθμό, με την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα να πιέζει αρκετά την άμυνα των γηπεδούχων, ενώ οι μικροί ποδοσφαιριστές του, έδωσαν μεγαλύτερη δύναμη και αποφασιστικότητα  στις φάσεις του αγώνα παρά τη δυσκολία που αντιμετώπιζαν στον κακό αγωνιστικό χώρο.

Η δύναμη αυτή εκφράστηκε και στην επίθεση του Αγροτικού Αστέρα με την επίτευξη και τέταρτου τέρματος με τον επιθετικό να φεύγει μόνος στην επίθεση και με ψηλοκρεμαστό σουτ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ ο ίδιος παίκτης πέτυχε και πέμπτο τέρμα, αλλά ακυρώθηκε από το διαιτητή ως οφσάιντ.

Στη συνέχεια η ομάδα του Κώστα Μουρτζίλα δέχθηκε πίεση στην άμυνα, σε συνδυασμό με τις αλλαγές που προχώρησε ο τεχνικός των φιλοξενουμένων και ενώ ο αγώνας όδευε προς τη λήξη του, οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2 - 4, που ήταν και τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Η απόδοση των νεαρών αθλητών του Αγροτικού Αστέρα κινήθηκε σε υψηλό επίπεδο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα , παρά τις αντίξοες συνθήκες, κερδίζοντας την, για δεύτερη συνεχομένη φορά . 

Μετά το πέρας της αναμέτρησης η Διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα παρουσία του τεχνικού Διευθυντή Κων/νου Πουλασουχίδη, παρέθεσε γεύμα στην παιδική ομάδα, σε ταβέρνα της Βέροιας, επιβραβεύοντας για την μέχρι τώρα πορεία της.

ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Απόστολος Χατζάρας): Ματελόπουλος, Αργυρόπουλος, Ασλανίδης, Θυμιόπουλος, Μπουρδάνος, Υγρόπουλος, Μπουτσαχτσής, Μοτσιόπουλος, Τσέας, Λεσάι, Χερίδης, αρχική ενδεκάδα και αγωνίσθηκαν οι : Χατζηκυριακίδης, Παπαστεργίου, Κώττας, Μαλάκος, Φασίδης.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κώστας Μουρτζίλας) : Χειμώνας, Δάμτσιος, Δαδόπουλος, Χασιώτης, Τσιάτσης, Λίβας Ε., Παπαγεωργίου, Παυλίδης, Καραγαβριηλίδης, Σαββίδης, Βελιάδης αρχική ενδεκάδα και αγωνίσθηκαν οι : Πασβάνης, Αμβροσιάδης, Μαστορόπουλος και Λίβας Α.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Γαβράς Γρ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής