breaking news Νέο

Μία από τα ίδια ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

Μία από τα ίδια ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

Βαρειά ήττα γνώρισε και ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων που εχασε εκτός έδρας από τον ΑΟ Καρδίας με 4-1.

Βέβαια η ήττα αυτή δεν είχε ουσιαστικό αντικτυπο αφού η ομάδα των Τρικάλων ουσιαστικά έχει ήδη υποβιβαστεί εδώ και ενάμιση περίπου μήνα και συνεπώς το 4-1 με το οποίο έχασε από τον ΑΟ Καρδίας, μόνο το γόητρο της έπληξε και τίποτα περισσότερο.

Από την άλλη πλευρά η νικήτρια από την οποία έχουν αφαιρεθεί δυο βαθμοί για παράπτωμα του περσινού πρωταθλήματος παρά την νίκη της επισης έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά και μπορεί να ελπίζει μόνον εφόσον της επιστραφούν οι δυο αυτοί βαθμοί και με την απαραίτητη προϋπόθεση να κερδίσει εκτός έδρας τον Αλμωπό Αριδαίας.

 

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Ο ΑΟ Καρδίας προηγήθηκε στο σκορ στο 18’ με τον Χότζα με τα Τρίκαλα να ισοφαρίζουν με τον Γ. Κίτσα στο 30’. Στο 33’ όμως οι γηπεδούχοι ξαναπήραν προβάδισμα στο σκορ με γκολ του Ξανθόπουλου και το 2-1 ηταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 63’ ο Χότζα με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι έκανε το 3-1 και στο 77’ ο Συμπεθέρης στην προσπάθεια του να αποκρούσει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (αυτογκολ) διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

 

ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

Από τον ΑΟ Καρδίας διακρίθηκαν οι Χότζα, Ξανθόπουλος, Μελίδης και Βαλισσάρης ενω καλύτεροι από τα Τρίκαλα ηταν οι Κουκουράκης, Συμπεθέρης και Καπετάνος.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΚΑΡΔΙΑ: Βασιλειάδης Στ., Κουκουρώνας (82\ Μπιμπισίδης), Μελίδης, Καπρίλης, Βασιλειάδης Τ., Μπλάτζιος (75’ Τσαγκαλίδης), Ξανθόπουλος (80’ Καφτεράνης), Βελισσάρης, Χότζα, Γκέκας (73’ Μάνιος), Τσελέπης.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Αργυρόπουλος, Συμπεθέρης, Βλάχος (55’ Ράμμος), Τερζής, Ποτουρίδης, Κουκουράκης, Παρσόπουλος, Πατσιαβούρας, Κίτσας Γ. (66’ Φετεινίδης), Καπετάνος, Ζαζαριουδάκης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής