breaking news Νέο

ΝΑΟΥΣΑ : Πήρε τον ένα από τους δύο τελικούς

ΝΑΟΥΣΑ : Πήρε τον ένα από τους δύο τελικούς

Η Νάουσα το περασμένο Σάββατο κέρδισε στην Πιερία τον έναν από τους δύο τελικούς που είχε μπροστά της και έκανε το ένα από τα δυο βήματα που χρειάζονταν για την σωτηρία της.

Το κακό για την ιστορική ομάδα της Ημαθίας είναι οτι και οι υπόλοιπες ομάδες που επίσης παλεύουν για την παραμονή τους προχώρησαν με νίκη με αποτέλεσμα η αγωνία για το ποιές (δύο) από τις πέντε (Λαγκαδάς, Κιλκισιακός, Νάουσα, Αγρ. Αστέρας, Πιερικός) θα ακολουθήσουν τις πέντε (Καμπανιακός, Αλεξάνδρεια, Τρίκαλα, Καρίτσα και Καρδία) που ήδη έχουν υποβιβαστεί και μαθηματικά πηρε παράταση μέχρι την ερχόμενη αγωνιστική που είναι η τελευταία του πρωταθλήματος.

Από την άλλη ευχάριστο είναι το οτι η Νάουσα κρατάει την τύχη στα χέρια της αφου με νίκη και μάλιστα στην έδρα της και ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα αποτελέσματα εξασφαλίζει την παραμονή της στην Γ’ Εθνική.

 

Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Απέναντι σε έναν αντίπαλο που το μοναδικό του κίνητρο ήταν το γόητρο η Νάουσα που χρειάζονταν με καθε τρόπο την νίκη μπήκε οπως αναμένονταν δυνατά στον αγώνα και πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο προηγείτο ήδη με 0-2, καθαρίζοντας ουσιαστικά το αποτέλεσμα.

Στο 5’ είχαμε την πρώτη καλή στιγμή για τη Νάουσα με τον Κωτσιόπουλο ύστερα από εκτέλεση κορνερ και στην προσπάθεια του να διώξει την μπαλα να την στέλνει προς την εστία της ομάδας του αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα του Γκεβρέκη σε εντυπωσιακή απόκρουση.

Στο 25’ η σειρά της ΑΕ Καρίτσας να απειλησει με τον Κυπαρίσση το σου του οποίου από καλη θέση εξωστρακίστηκε πάνω σε παίκτη της Νάουσας.

Στο 32’ η Νάουσα προηγήθηκε στο σκορ με γκολ του Αργυρίου που δέχθηκε την πάσα του Καψάλη και από κοντά εγραψε το 0-1.

Η ΑΕ Καρίτσας προσπάθησε να απαντήσει στο γκολ της Ναουσας όμως την κεφαλιά του ημαθιώτη Μπενίσκου μπλόκαρε ο Γρηγοριάδης.

Νέα ευκαιρία στο 40’ για την Νάουσα με τον Γιαννόπουλο να κάνει το σουτ μέσα από την αντίπαλη περιοχή την μπάλα όμως να φεύγει πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Γκεβρέκη.

Και δύο λεπτά πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο (43’) η Νάουσα ζευγάρωσε τα τέρματά της, με τον νεαρό Καψάλη που με ατομική ενέργεια μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και με κοντινό πλασέ έγραψε το 0-2.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να μειώσουν και να ξαναμπούν στο παιχνίδι, όμως η κεφαλιά του Κυπαρίσση πέρασε λίγο αουτ.

Στο 58’ ο Ντινόπουλος και αφου είχε προηγηθεί σουτ του Τούφα με προβολή έκανε το 0-3 και στο 67’ ο Κυζιρίδης από κοντά το 0-4, με τους γηπεδούχους να μειωνουν στο 73’ σε 1-4 με τον Σεχολάρι που ηταν και το τελικό αποτέλεσμα.

 

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

Από την ομάδα της Νάουσας διακρίθηκαν οι Καψάλης, Αργυρίου, Ντινόπουλος και Κυζιρίδης ενω καλύτεροι από την γηπεδούχο ΑΕ Καρίτσας ηταν οι Κυρτέγος, Δαλαμπήρας και Τροϊρης.

 

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Σε ένα ήσυχο παιχνίδι και δίχως την δύσκολη φάση δεν αντιμετώπισε προβλήματα η διαιτητική τριπλέτα από την ΕΠΣ Μακεδονίας (Μουτσίκου, Τοροσιάδης - Νταβέλας).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ: Γκεβρέκης, Δαλαμήτρας, Μητράκας, Κωτσιόπουλος, Τασίδης, Τροϊρης, Σεχολάρι, Τσιώμης (70’ Λιάγκας), Μπενίσκος (70’ Κωστόπουλος), Κυρτέγος, Κυπαρίσσης (70’ Μαυρίδης).

ΝΑΟΥΣΑ: Γρηγοριάδης, Περηφανόπουλος, Τζημογιάννης, Μουρατίδης (70’ Μαντώς), Ζούρκος, Καψάλης, Μουρίκι (60’ Κυζιρίδης), Τούφας (77’ Τόσιος), Αργυρίου, Γιαννόπουλος, Ντινόπουλος (70’ Νίκου).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής