breaking news Νέο

Βαρειά ήττα από τον Ηρακλή για τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας

Βαρειά ήττα από τον Ηρακλή για τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας

Σε επιθετικό μονόλογο των φιλοξενουμένων εξελίχθηκε το παιχνίδι μεταξύ του Φιλίππου Αλεξάνδρειας και του Ηρακλή που διεξήχθη στην έδρα του πρώτου το Σάββατο το απόγευμα.

Το τελικό 0-7 με το οποιο νίκησαν οι Θεσσαλονικείς και το οτι στο πρώτο ημίχρονο προηγούντο ήδη με 0-4 δεν αφήνει ασφαλώς κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της ανωτερότητας τους στον συγκεκριμένο αγώνα.

Ο χορός των γκολ άνοιξε μόλις στο 7’ με γκολ που πέτυχε με αναποδο ψαλίδι ο Ρόβας που στη συνέχεια αναδείχθηκε σε απόλυτο πρωταγωνιστή του παιχνιδιού καθώς πέτυχε τα πέντε από τα επτά τέρματα της ομάδας του.

Το 0-2 δεν άργησε να έρθει και είχε για δημιουργό τον σκορερ του πρώτου γκολ που έκανε την ασιστ (Ροβα) και εκτελεστή τον Πτηνόπουλος (12’).

Στο 16’ και πάλι ο Ρόβας στο προσκήνιο για να γράψει το 0-3, ύστερα από ωραία πάσα του Τάϊ.

Στο 28’ ο Παπαδόπουλος με σουτ θα κλείσει για το πρώτο ημίχρονο το σκορ σε 0-4 αφου στην συνέχεια και μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου οι Θεσσαλονικείς θα ρίξουν τον ρυθμό τους.

Με την σέντρα όμως (46’) του δεύτερου μέρους ο Ρόβας με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Αμαραντίδη θα κάνει το 0-5.

Τα δυο τελευταία τέρματα του αγώνα σημειώθηκαν μετά το 85’ με πέναλτι το 0-6 και εκτελεστή τον Ρόβα (στην φάση του πέναλτι αποβλήθηκε ο Κιβρακίδης) και η γηπεδούχος ομαδα συνέχισε με 10 παικτες και στο 90’ το 0-7 και πάλι από τον Ρόβα.

 

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

Από τον Ηρακλή που όπως ήδη αναφέραμε έκανε περίπατο στην Αλεξάνδρεια πρόσωπο του αγώνα ηταν ο Ρόβας που πέτυχε τα πέντα απο τα επτά τέρματα της ομάδας του και τον ακολούθησαν σε απόδηση οι Παναγιωτούδης, Πτηνόπουλος, Καραντασιάδης και Γιαννίτσης.

Από την Αλεξάνδρεια διασώθηκαν οι Μπουντάνι, Χουσέϊνογλου και Πέτκος.

 

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Δίχως προβλήματα η διαιτησία του κ. Μπλούντα από την Φθιώτιδα και σωστές οι υποδείξεις των βοηθών του Καλύβα και Καραγιάννη από την ίδια ένωση.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Κούζας, Πεικος, Δημητρίου, Μπουντάνι, Κούρμπουλα, Χουσέϊνογλου (87’ Ηλίου), Αβραμόπουλος, Αρβανιτίδης, Καραχαλίδης (83’ Ταλαίπωρος), Αλμυράς (63’ Τριανταφυλλόπουλος), Κιβρακίδης.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Βοσνιάδης, Ρεβυθόπουλος (74’ Κατσριτσέας), Κουρελας, Γιαννίτσης, Καραντασιάδης, Παναγιωτούδης, Καζναφέρης, Τάι (46’ Κωστούλας), Παπαδόπουλος (46’ Αμανατίδης), Ρόβας, Πτηνόπουλος (60’ Ανδρεάκος).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής