breaking news Νέο

Με κομμένη την ανάσα

Με κομμένη την ανάσα

Μια αγωνιστική έχει απομείνει για την ολοκληρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικης και ενώ η πρώτη θέση μετά την ήττα του Άρη Παλαιοχωρίου στην έδρα του από την ΑΠΕ Λαγκαδά και την νίκη του Ηρακλή με 0-7 στην Αλεξάνδρεια επι του Φιλίππου έχει ήδη κριθεί στην μάχη της παραμονής στην κυριολεξία γίνεται σφαγή. Η Νάουσα ναι μεν κέρδισε τον πρώτο από τους δυο τελικούς που έδινε και μάλιστα με 4-1, στην Καρίτσα της Πιερίας επί της τοπικής ομάδας, όμως για να αποφύγει τον υποβιβασμό θα πρέπει να κερδίσει και τον δεύτερο που διεξάγεται την ερχομενη Κυριακή στην έδρα της (ΔΑΚ της Νάουσας) με αντίπαλο τον Αγρ. Αστέρα Ευόσμου που επισης χρειάζεται έναν τουλάχιστον βαθμό για να εξασφαλίσει την παραμονή του.

Η προχθεσινή λοιπόν νίκη της ΑΠΕ Λαγκαδά στο Παλαιοχώρι της Χαλκιδικής άναψε φωτιές στην ουρά καθώς πέντε ομάδες μεταξύ των οποίων βρίσκεται και η Νάουσα (Λαγκαδάς, Κιλκισιακός, Νάουσα, Αγρ. Αστέρας Ευόσμου και Πιερικός) παλεύουν για να αποφύγουν την 10η και 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα που οδηγεί στον υποβιβασμό με την Νάουσα να χρειάζεται την νίκη επι του Αγρ. Αστέρα στην έδρα της, για να εξασφαλίσει την παραμονή του.

Να υπενθυμίσουμε οτι από τον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής στον οποίο συμμετέχουν οι τρεις ομάδες της Ημαθίας υποβιβάζονται οι επτά τελευταίες και οι πέντε είναι ήδη γνωστές εδώ και αρκετό καιρό (Καμπανιακός, Φίλιππος Αλεξάνδρειας, Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων, ΑΕ Καρίτσας και ΑΟ Καρδίας) και αναζητούνται οι υπόλοιπες δυο με υποψήφιες όπως ήδη αναφέραμε πέντε μεταξύ των οποίων και η Ναουσα και το τοπίο να ξεκαθαρίζει την τελευταία αγωνιστική που πραγματοποιείται την Κυριακή 1 Απριλίου.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής