breaking news Νέο

Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας: Παίζεται μόνο μία θέση

Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας: Παίζεται μόνο μία θέση

Το στραβοπάτημα της πρωτοπόρου του βαθμολογικού πίνακα Νίκης Αγκαθιάς στο Μακροχώρι το περασμένο Σάββατο δημιούργησε νέα δεδομένα στην μάχη της κορυφής και εννοούμε την ομάδα που θα καταφέρει να τερματίσει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πινακα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος κάτι που θα της δώσει το πλεονέκτημα της έδρας στους αγώνες των πλεϊ οφ για την ανάδειξη του πρωταθλητή που θα ακολουθήσουν.

Νίκη Αγκαθιάς και ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας πλεον έχουν μόλις έναν βαθμό διαφορά μεταξύ τους κι αν παραμείνει αυτή η διαφορά μέχρι την τελευταία αγωνιστική που είναι και το πιο πιθανό τότε η πρώτη θέση θα κριθεί στο μεταξύ τους παιχνίδι στο Δημοτικό Σταδιο της Αλεξάνδρειας την τελευταία αγωνιστική, με τον ΠΑΟΚ να μην χρειάζεται πλεον εκτός από την νίκη να καλύψει και την διαφορά των τριών τερμάτων με τα οποία είχε χάσει στον αγώνα του πρώτου γύρου. Εφόσον λοιπόν διατηρηθεί η διαφορά του ενος βαθμού τότε αρκεί η νίκη για να πάρει την πρώτη θέση.

Στην τετράδα που θα συμμετάσχει στα πλεϊ οφ φαίνεται να έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Εκτος από την Αγκαθιά, τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρεια και τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου φαίνεται να έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή του και ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας καθώς έχει μια διαφορά 5 βαθμών από την ομάδα που ακολουθεί τον Αρη Παλαιοχωρίου τον οποίο πάντως την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας.

Στην τετράδα των πλεϊ αουτ, οι τρεις από τους τέσσερις είναι γνωστοί και αναζητείται ο τέταρτος, με τέσσερις υποψήφιες ενω από το περασμένο Σάββατο οριστικά έχει ξεφύγει τον κίνδυνο να μπλέξει σε περιπέτειες η ομάδα του Μακροχωρίου.

Σε επιφυλακή παραμένει ο ΓΑΣ Κοπανού που μπορεί να εχει αποκτήσει μια διαφορά 7 βαθμών από την Νέα Γενεά ομως αυτή η διαφορά δεν τον εξασφαλίζει την σιγουρια δίχως φυσικά να πιστεύουμε οτι κινδυνεύει άμεσα, αφου η ομάδα της Νικομήδειας θα πρέπει να καλύψει αυτήν την διαφορά των 7 βαθμών μέσα σε τρεις αγωνιστικές από τις οποίες η μία είναι στην έδρα της με τον ΠΑΟΚ και οι υπόλοιπες δυο με τον Κοπανό στην έδρα του και την ΑΕ Χαρίεσσας στο γήπεδό της. Τρεις ομάδες δηλαδή που επισης καίγονται για τους βαθμούς.

Να πάρουμε τα πράγματα όμως την σειρά.

Ατρόμητος Διαβατού, Απολλων Αγ. Γεωργίου και Ποντιακή Νεολαία Αράχου εκτός συγκλονιστική απροόπτου θα είναι οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες των πλεϊ αουτ. Από κει και πέρα την τέταρτη θέση παλεύουν να αποφύγουν.

Η Νέα Γενεά Ν. Νικομήδειας που έχει 28 βαθμούς και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος δίνει τρια παιχνίδια, με τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας εντός, τον ΓΑΣ Κοπανού εκτος, την ΑΕ Χαρίεσσας εντος και την τελευταία αγωνιστική κάνει το ρεπό της. Ο Κεραυνός Επισκοπής που έχει 32 βαθμούς και αντιμετωπίζει την Νίκη Αγκαθιάς εκτός έδρας, τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου στο γήπεδό του, τον Μ. Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας επίσης στο γήπεδό του και την τελευταία αγωνιστική παίρνει τους βαθμούς δίχως αγώνα καθώς παίζει με την Δόξα Λιανοβεργίου.

Η ΑΕ Χαρίεσσας επισης με 32 βαθμούς που αντιμετωπίζει τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου εντος, τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας εκτός, την Νέα Γενεά Ν. Νικομήδειας εκτος και τον Ατρόμητο Διαβατού στο γήπεδό της.

Ο Αχιλλέας Νάουσας που έχει 33 βαθμούς και παίζει με τον ΓΑΣ Κοπανού εκτός, κάνει το ρεπό του, την Ποντιακή Νεολαία Αράχου εκτός, και το Μακροχώρι στην έδρα του.

Από τις τέσσερις ομάδες στις οποίες αναφερθήκαμε μια θα συμπληρώσει την τετράδα των πλεϊ αουτ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής