breaking news Νέο

Σε ρυθμούς Ικάρων Τρικάλων κινείται ο Φίλιππος

Σε ρυθμούς Ικάρων Τρικάλων κινείται ο Φίλιππος

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος επιστρέφει ο Φίλιππος, μετά την διακοπή που υπηρξε την περασμένη Κυριακή  λόγω της εορτής της 25ης Μαρτίου.

Οι “ερυθρόλευκοι” της Βέροιας ξεκίνησαν μεσα σ’ αυτή την εβδομάδα την προετοιμασία τους για την μεθ’ αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση με τους Ικάρους Τρικάλων - η οποία εντάσσεται στο πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και για τον 3ο όμιλο - με τον Δημήτρη Γκίμα να βλέπει δυο παίκτες του... όχι έτσι όπως θα ήθελε, αλλά και να μην νιωθει ιδιαίτερα ανήσυχος γι’ αυτό.

Και για να γίνουμε πιο σαφείς, η αναφορά γίνεται για τα προβλήματα που ενέσκυψαν στο στρατόπεδο της Βεροιώτικης ομάδας με τους Δημήτρη Σουτζόπουλο (φωτό) και Ηλία Μόρα. Ο πρώτος - όπως είναι γνωστό εδώ και μέρες - έσπασε την μύτη του στο τελευταίο νικηφόρο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εύαθλο Πολυκάστρου (τον οποίο ο Δημήτρης Γκίμας εξήρε στις δηλώσεις του μετά το ματς αυτό να αγωνισθεί με αυταπάρνηση όσο χρειάστηκε με σπασμένη μύτη) και πλεον καθίσταται αναγκαίο το να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στις επαφές του μέσα στο παιχνίδι. Κάτι που εξαναγκάζει τον Δημήτρη Σουτζόπουλο να κάνει χρήση προστατευτικής μάσκας στα επόμενα παιχνίδια, με την αρχή να γίνεται στο χθεσινό φιλικό προπονητικού χαρακτήρα παιχνίδι με την Γέφυρα στην Θεσσαλονίκη.

Ο δεύτερος υπέστη ένα τράβηγμα στην προπόνηση της Τρίτης, το οποίο ωστόσο - και αυτό είναι ευχάριστο - δείχνει να ξεπερνά. Ετσι, το καλό είναι ότι τόσο στην περίπτωση του Δημήτρη Σουτζόπουλου όσο και σ’ αυτήν του Ηλία Μόρα, οι δυο παίκτες θα φωνάξουν “παρών” και θα είναι διαθέσιμοι για να αγωνισθούν στον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής των Βαϊων, στην προσπάθεια τους να βοηθήσουν τον Φίλιππο να συνεχίσει με το... δεξί τον δρόμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Απο τον Παύλο Τουτουντζίδη


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής