breaking news Νέο

Νίκησε και τους Ίκαρους Τρικάλων ο Φίλιππος Βέροιας

  • Νίκησε και τους Ίκαρους Τρικάλων ο Φίλιππος Βέροιας
  • Νίκησε και τους Ίκαρους Τρικάλων ο Φίλιππος Βέροιας

Ακόμη μια εντός έδρας νίκη για την ανδρική ομάδα του Φιλίππου Βέροιας η οποία επικράτησε άνετα των Ίκαρων Τρικάλων με σκορ 78-65 για την 21 αγωνιστική της Γ' Εθνικής κατηγορίας ανδρών (3ος όμιλος).

Η ομάδα του Δημήτρη Γκίμα απο την αρχή του παιχνιδιού επέβαλε το ρυθμό της. Πήρε προβάδισμα στο 2' με 5-0, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν γρήγορα στο 3' σε 7-7. Η ομάδα όμως του Φιλίππου κατάφερε στο 10' να αποκτήσει μια διαφορά 8 πόντων (30-22), την οποία στην συνέχεια του παιχνιδιού συνεχώς την αύξανε.
Στο 28' οι γηπεδούχοι εξασφάλισαν μια διαφορά 18 πόντων (61-43). Οι παίκτες του Μητσιάδη επιχειρούσαν σουτ απο την περιφέρεια, για να κρατήσουν επαφή στο σκορ, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο 37' και μετά απο πίεση σε όλο το γήπεδο κατάφεραν να μειώσουν σε 76-65, χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι καλύτερο στα εναπομείναντα λεπτά.

 

Διαιτητές :  Τσούλης και Μαλτέσιος

Δεκάλεπτα : 30-22, 48-34, 63-45, 78-65

Φίλιππος Βέροιας (Γκίμας – Μπλατσιώτης): Βάλλιος, Τσιακλαγκάνος 22(3), Μαρκόπουλος 5(1), Καβαργύρης 4, Κόθρας 20(2), Παραπούρας 7(1), Κάνταρκος 20

Ίκαροι Τρικάλων:( Μητσιάδης) Φούντας Φ. 9(1), Στάνκοβιτς 5(1), Αργύρης Ν 13(9), Μέξης 8, Χατζής 2, Ντούρβας 7(1), Μπαρμπαρούσης 2, Αργύρης Σ. 6, Φούντας Γ 13(1)

 

Δ. Γκίμας «Οι πανηγυρισμοί στο τέλος»

 

Μετά τον αγώνα της 21η αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' Εθνική κατηγορίας ανάμεσα στο Φίλιππο Βέροιας και του Ίκαρους Τρικάλων οι δυο προπονητές Δημήτρης Γκίμας και Δημήτρης Μητσιάδης έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:

 

Δημήτρης Μητσιάδης : «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Φιλίππου Βέροιας. Πιστεύω απο σήμερα είναι πρωταθλήτρια. Είχε την καλύτερη ομάδα και το απέδειξε. Είναι δίκαια πρώτη. Όσο αφορά τη δική μας ομάδα. Ξέρουμε απο την αρχή πόσο δύσκολο είναι το πρόγραμμα μας και θα συνεχίσουμε και θα παλέψουμε μέχρι την τελευταία στιγμή. Γνωρίζουμε επίσης τα παιχνίδια τα οποία έρχονται και θα πάρουμε ότι θα δουλέψουμε. Και πιστέψτε με θα δουλέψουμε αρκετά.»

Δημήτρης Γκίμας : «Να ευχαριστήσω τον κόουτς για τα καλά του λόγια. Εμείς δεν πανυγηρίζουμε ακόμη. Είμαστε βέβαια πολύ κοντά στην άνοδο. Στο σημερινό παιχνίδι δεν είχαμε στην διάθεση μας τους τραυματίες Σουτζόπουλο και Μόρα δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε άλλους παίκτες να παίξουν περισσότερο. Ξέραμε οτι θα αντιμετωπίσουμε μια ποιοτική και δυνατή ομάδα. Άλλωστε τα Τρίκαλα είναι ομάδα με ιστορία στο μπάσκετ. Πήραμε την νίκη προχωράμε με συγκέντρωση στο στόχο μας. Ευχαριστούμε τον κόσμο που και σήμερα ήταν δίπλα μας και εύχομαι σε όλου ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ»


Μητσιάδης-Γκίμας

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής