breaking news Νέο

ΤΡΙΚΑΛΑ : Επέστρεψαν στη βάση τους

ΤΡΙΚΑΛΑ : Επέστρεψαν στη βάση τους

Με ήττα αποχαιρέτησε την κατηγορία ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων καθως την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής έχασε στο γήπεδο του από τον Μακεδονικό με 0-1.

Η ομάδα των Τρικάλων προσπάθησε στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι της να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα δημιούργησε ορισμένες καλές ευκαιριες τις οποίες όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει με αποτέλεσμα να δεχθεί ένα γκολ στο 14’ από τον Διαμαντίδη, που εκμεταλλεύθηκε την ωραία πάσα του Λύρα και από καλή θέση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα της γηπεδούχου ομάδας γράφοντας το 0-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα και το οποίο έδωσε την ευκαιρία στους Θεσσαλονικείς να σκαρφαλώσουν στην τρίτη θέση του βαθμολογικου πίνακα.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο με λίγες σχετικά φάσεις στα καρέ των δυο ομάδων και τον Μακεδονικό να ειναι πιο ευστοχος να εκμεταλλεύεται ένα λάθος της γηπεδούχου ομάδας και να παίρνει την νίκη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Σιδέρης από την Καστοριά με βοηθούς τους Δράγο και Δούμπτη από την Φλώρινα.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΤΡΙΚΑΛΑ: Αργυρόπουλος, Συμπεθέρης (46’ Καπετάνος), Βλάχος, Τερζής, Τσουλχάϊ, Ποτουρίδης (46’ Κίτσας Λ.), Ζαχαριουδάκης, Πατσιαβούρας, Κίτσας Γ., Κιρκιλιανίδης (68’ Κουκουράκης), Παρσόπουλος (46’ Φετεινίδης).

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Τοτολίδης, Χατζηκωνσταντίνου, Βόσδου, Τουμανίδης, Τσιαμπάζης, Λυκίδης, Λύρας (73’ Γαρύφαλος), Διαμαντίδης (85’ Παπακωνσταντίνου), Ποκόνγκ (68’ Στασινόπουλος) Ζαγναφέρης (75’ Πεχλιβάνης), Παπαποστόλου.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής