breaking news Νέο

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ : Αποχαιρέτισε με συντριβή

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ : Αποχαιρέτισε με συντριβή

Με μια βαριά ήττα αποχαιρέτισε την φετινή χρονιά, αλλά και την κατηγορία ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας, καθώς έχασε στο Λαγκαδά από την τοπική ομάδα με 9-0!!!

Η ομάδα της Αλεξάνδρειας που έδωσε το τελευταίο της παιχνίδι με πρωτοβουλία των παικτών της αφού η αρχική απόφαση της διοίκησης ήταν να μην μεταβεί στο Λαγκαδά είναι υποχρεωμένη πλέον κάτω από δυσμενής συνθήκες που δεν τις δημιούργησαν μόνο υποβιβασμό στο τοπικό πρωτάθλημα, αλλά και η εξωαγωνιστικά προβλήματα να σχεδιάσει την επόμενη χρονιά.

Όσον αφορά το παιχνίδι αυτό δεν αντέχει σε κριτική, αφού όπως φανερώνει και το μέγεθος του σκορ η αγωνιστική διαφορά, αλλά και το κίνητρο των δύο αντιπάλων ήταν μεγάλη υπερ της πλευράς της ΑΠΕΛ. Τα γκολ της γηπεδούχου ομάδας σημείωσαν οι Βουτσιάς (4'), Στεφανίδης (6' και 10') Ζάννακης (40') Βουτσιάς (52') Παντεκίδης (60'), Εππας (72'), Ζαννάκης (77' και 83').

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Αγγελούδης από την Ένωση Λάρισας, με βοηθούς τους Νιάκα και Κοτούμπα, από την ίδια Ένωση.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑΣ: Κασαπίδης, Παντεκίδης, Μουχάλης, Κοντέων, Καραμανλής (46' Κέτσος, Σταμπουλής, Ζαννάκης, Εππας, Στεφανίδης Ν. (46' Χινταβέλι), Στεφανίδης Μ. (30' Κατσαρός), Βουτσιάς (54' Χαρζάκας).

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Κούζας, Ηλιού, Πεϊκος, Δημητρίου, Κουμπούλα, Χουσεϊνογλου, Αβραμόπουλος, Αρβανιτίδης, Γιοβανόπουλος, Καρακελίδης, Αλμύρας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής