breaking news Νέο

ΝΑΟΥΣΑ: Κόντρα σε όλα

ΝΑΟΥΣΑ: Κόντρα σε όλα

Το πιο κακό σενάριο εκτυλίχθηκε την Κυριακή το απόγευμα στο ΔΑΚ της Νάουσας, καθώς η γηπεδούχος ιστορική ομάδα και η μοναδική απο τις τρεις φετινές εκπροσώπους μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, που διατηρούσε ελπίδες παραμονής μέχρι την τελευταία αγωνιστική κάτω από το βάρος της κρισιμότητας του αγώνα που έδινε, δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του με συνέπεια να μην πάρει το αποτέλεσμα που χρειάζονταν και να υποβιβαστεί και αυτή στο τοπικό πρωτάθλημα.

Οσο κι αν φαίνεται απίστευτο μια χρονιά που ξεκίνησε με πολύ καλές προϋποθέσεις για τη Νάουσα στο δεύτερο γύρο και  μετά την μεταγραφή του Κώστα Κωτσιόπουλου στον Ατρόμητο ολοκληρώθηκε με τον χειρότερο τρόπο.

Ο Αγρ. Αστέρας εκτός όλων των άλλων την περασμένη Κυριακή και στο κρισιμότερο παιχνίδι είχε και την τύχη με το μέρος του, όπως με το μέρος του είχε και τις καιρικές συνθηκες οι οποίες δεν ευνοούσαν την ομάδα που ηταν υποχρεωμένη να δημιουργήσει και να πετύχει γκολ και να πάρει την νίκη που χρειάζονταν για να παραμείνει στην κατηγορία και αυτή βέβαια δεν ήταν άλλη από τη Νάουσα.

Ο αγώνας που έγινε μπροστά σε 1000 περίπου θεατές ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για τη Νάουσα, αφου μόλις στο 6’ και πριν καλά καλά προλάβουν να ζεσταθούν οι ποδοσφαιριστές βρέθηκε πίσω στο σκορ.

 

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΓΚΟΛ

Ηταν το 6ο λεπτό του παιχνιδιού όταν ο Λαμπρου επιχείρησε ένα γέμισμα στην περιοχή της Νάουσας. Οι δυο κεντρικοί αμυντικοί της γηπεδούχου ομάδας μπερδεύτηκαν κάτι που εκμεταλλεύθηκε ο Ιωαννίδης κέρδισε την μπάλα βγήκε απέναντι από τον τερματοφύλακα της γηπεδούχου Γρηγοριάδη και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-1.

Κεραυνός για τους 1000 περίπου φιλάθλους της ιστορικής ομάδας που είχαν κατακλύσει τις κερκίδες του γηπέδου και σοκ για τους παίκτες της που για τα επόμενα 15’ περίπου λεπτά έδειχναν να τα έχουν χαμένα.

Μετά το 20’ οι Ναουσαίοι άρχισαν να ξεπερνούν το αρχικό τους σοκ και να απειλούν σοβαρά την αντιπαλο εστία και στο 24’ χάνουν την πρώτη καλή ευκαιρία για να ισοφαρίσει το σκορ όταν ο Κυζιρίδης έβγαλε τη σέντρα, ο Κεχαγιάς δεν βρήκε την μπάλα, ο επερχόμενος Αργυρίου όμως από ευνοϊκή θέση πλάσαρε αουτ.

Μια ακόμη ευκαιρία την καλύτερη για το πρώτο ημίχρονο έχασε η Νάουσα στο 37’ με τον Ντινόπουλο που ύστερα από ωραία ενέργεια και πάσα του Αργυρίου, ο επιθετικός της Νάουσας απεναντι απο τον τερματοφύλακα των Θεσσαλονικέων πλάσαρε αουτ.

Τελικά η ισοφάριση ηρθε στο 42’ με σκορερ τον Τζημογιάννη που ύστερα από κορνερ του Κυζιρίδη με κοντινό πλασέ νίκησε τον Κεχαγιά γράφοντας το 1-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένας διαρκής επιθετικός μονόλογος της Νάουσας που ομως παρά την ασφυκτική εδαφική υπεροχή της δεν κατάφερε να δημιουργήσει τις ανάλογες ευκαιρίες για γκολ με εξαίρεση τις περιπτώσεις του 55’ με τον Ντινόπουλο που δεν κατάφεε να εκμεταλλευθεί την πάσα του Μουρατίδη και στο 68’ με τους Κυζιρίδη και Μουρατίδη να μπερδεύονται και να μην καταφέρουν να εκμεταλλευθούν την ωραία πάσα του Καψάλη ενω στο 75’ ο διαιτητής αρνήθηκε την εσχάτη των ποινών σε βάρος του Αγρ. Αστέρα όταν ανατράπηκε στην αντίπαλη περιοχή ο Αργυρίου.

Η τελευταία καλή στιγμή για τη Νάουσα δημιουργήθηκε λίγο πριν συμπληρωθεί η κανονική διάρκεια του αγώνα με τον Τζημογιάννη η κεφαλιά του οποίου έφυγε ελάχιστα αουτ.

 

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

Απο την Νάουσα ξεχώρισαν οι Τζημογιάννης, Μουρατίδης, Τουφας και Περηφανόπουλος ενω καλύτεροι απο τον Αγρ. Αστέρα ηταν οι Κεχαγιάς, Λάμπρου και Μήτογλου.

 

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Ο διαιτητής του αγώνα κ. Σιδηρόπουλος από την ΕΠΣ Πέλλας έκλεισε τα μάτια στην ανατροπή του Αργυρίου μέσα στην αντίπαλη περιοχήη που φυσικά αν κατελόγιζε την παράβαση θα έδινε πέναλτι. Κατά τα αλλα προσπάθησε να κόψει το καρπούζι στη μέση.

Με σωστές υποδείξεις οι δυο βοηθοί του Κεχαγιάς και Λάμπρου.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΝΑΟΥΣΑ: Γρηγοριάδης, Περηφανόπουλος, Τζημογιάννης, Μουρατίδης, Αργυρίου, Ζούρκος, Τούφας, Κυζιρίδης, Καψάλης, Γιαννόπουλος, Ντινόπουλος (70’ Λαμπριανίδης).

ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ: Καμπάς, Ζώτος, Ζουλούμης (70’ Γεωργιάδης), Μήτογλου, Κεχαγιάς, Λάμπρου, Ιωαννίδης (76’ Αθανασιάδης), Χρήστου, Μαντζαρίδης, Κομπρέσος, Κουτούσης (90’ Χατζόπουλος).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής