breaking news Νέο

Μαύρη χρονιά για το ποδόσφαιρό μας

Μαύρη χρονιά για το ποδόσφαιρό μας

Χειρότερη σεζόν για το ημαθιώτικο ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να υπάρξει, καθώς την χρονιά που μας πέρασε τέσσερις ομάδες εκπροσωπούσαν την περιοχή μας στα εθνικά πρωταθλήματα, μία από αυτές δεν την ολοκλήρωσε ενω οι υπόλοιπες τρεις ναι μεν πήγαν μέχρι το τέλος τελικά όμως δεν τα κατάφεραν και υποβιβάστηκαν.

Ο λόγος φυσικά για τη Βέροια που δεν άντεξε και εγκατέλειψε από τον πρώτο γύρο και σήμερα ψάχνει τα βήματά της και την Νάουσα, την Αλεξάνδρεια και τα Τρίκαλα που οι δύο τελευταίες απο πολύ νωρίς και η πρώτη (Νάουσα) χρειάστηκε την τελευταία αγωνιστική επέστρεψαν στα τοπικά πρωταθλήματα.

Ετσι την επόμενη περίοδο η Ημαθία δεν θα έχει καμία ομάδα στα επαγγελματικά πρωταθλήματα ενω στην Γ’ Εθνική θα εκπροσωπείται από τον πρωταθλητή της, όποιος κι αν είναι αυτός που κερδίζει την άνοδο του, ίσως ευτυχώς δίχως αγώνα μπαραζ.

Τρίκαλα λοιπόν και Αλεξάνδρεια και την περασμένη Κυριακή και η Νάουσα αποχαιρέτισαν την Γ’ Εθνική επιστρέφοντας στην Α’ κατηγορία της Ενωσης μας, στην οποία είναι αλήθεια θα δώσουν νέα αίγλη!!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής