breaking news Νέο

Αρ(α)κάς

  • Αρ(α)κάς
  • Αρ(α)κάς

Αξιωματικοί, υπαξιωματικοί και οπλίτες της ΑΝΕΛφρουράς. Τον είδα τον Καμμένο ντυμένο με κρεμ παντελόνι, παπουτσάκι sea and city και τζάκετ παραλλαγής και είπα, δεν πάει, τρελός είναι ο σουλτάνος, θεότρελος και ο Πάνος!

*****

Διότι ο Αλέξης έχει μια αρχοντιά, διατί να το κρύψωμεν. Τζάκετ παραλλαγής, αλλά παντελονάκι μπλε σκούρο και σκαρπινιά τσίλικια από το «Μπουρνάζο» στην Ερμού, από αυτά που του αγοράζει η Περιστέρα μισοτιμής από τα πανέρια, όταν καίνε οι αναρχικοί τα μαγαζιά της περιοχής.

*****

Ενώ ο Ερντογάν, εεεε. Άψογος. Με το τζόκεϋ του, τη φόρμα παραλλαγής, αρβυλάκι, 42 Φ, λόγω των κάλων από το πάτημα του τακουνιού της Εμινέ, μπέρκιν, πτυοσκάπανο, καραβάνα, μαχαίρι, πηρούνι, κουτάλι και έτοιμος για το συσσίτιο των μεχμετζίκ.

*****

Καμιά γίδα με ρύζι λαπά, κανά κεμπάπ αρνίσιο, καμιά σουτζουκάκια γιαουρτλού. Ο Ταγίπ είναι λαϊκός τύπος. Για αυτό και τα δισεκατομμύρια που έχει η οικογένειά του, δεν λέει ποτέ στο λαό του ότι «μαζί θα τα φαν», όπως είπε εδώ ο χοντροπάγκαλος, που ξέρανε όλες τις συκιές της Τζιας από τις....βλακείες του.

*****

Άντε τώρα να πάει ο Καμμένος να φάει στο ΚΨΜ της Καβύλης. Θα του χτυπήσουν, το πολύ, πολύ, καμιά νερόβραστη φασολάδα, μέρες που είναι, γαλέτα από την εποχή που ήταν ναύαρχος ο Ανδρέας Μιαούλης και καμιά σαλάτα μαρούλι, που έφεραν οι Έλληνες από την....Ανδριανούπολη, πεσκέσι στο διοικητή της μονάδας.

*****

Ούτε λόγος για γκοτζίλα με αυγά και πατάτες, καμιά μοσχαρίσια μπριζόλα, αργεντίνικη, από τότε που ήταν πρόεδρος της «δημοκρατίας» ο Στρατηγός Βιντέλα και φυσικά τυρί σε κονσέρβα, με το οποίο μπορούσες να σκοτώσεις τον εχθρό, αν του το πετούσες, ούτε για δείγμα.

*****

Μεγάλο το πρόβλημα σας λέω. Άντε τώρα να σηκωθεί το ελικόπτερο, να πετάξει μέχρι Διδυμότειχο, να πάρει η ορντινάτσα του Πάνου 37 πίτες, πατάτα, κρεμμύδι, ντομάτα και σάλτσα σως για να γλιστράει, 82 μπιφτέκια λαχανικών και 6 δωδεκάλιτρες coca κόλες light, έτσι για τη λιγούρα από το τσιγάρο του υπουργού.

Ως που να πάει και να επιστρέψει, μας έχουν φάει λάχανο οι τουρκαλάδες, συντρόφισσες και σύντροφοι.

*****

Για αυτό καλά κάνετε και τρώτε τους αστακούς και τις γαριδάρες σας στο Τουρκολίμανο και αφήστε τον Πάνο να αντιδρά στην Άνω, Πάνω, Κάτω....το Σαββάτο, Μακεδονία.

*****

Φάτεεεε, φάτεεεεε να λιγδώσει το αντεράκι σας!


Ερντογάν

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής