breaking news Νέο

Ομοφωνία στα περισσότερα θέματα της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Βέροιας

  • Ομοφωνία στα περισσότερα θέματα της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Βέροιας
  • Ομοφωνία στα περισσότερα θέματα της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Βέροιας

Χαρακτήρα εξπρές είχε η χθεσινή τακτική συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Βέροιας! Και αυτό γιατί, από τη μια η φύση των 25 θεμάτων που υπήρχαν στην ημερήσια διάταξη και από την άλλη τα 4 θέματα που μπήκαν ως έκτακτα, έδωσαν τη δυνατότητα στα παρόντα μέλη (Βασίλη Παπαδόπουλο, Λεωνίδα Ακριβόπουλο, Άρη Λαζαρίδη, Σάκη Κουλουριώτη, Θανάση Αποστολόπουλο, Γιώργο Σοφιανίδη και με προεδρεύοντα τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Στέλιο Ασλάνογλου) να προχωρήσουν τη διαδικασία, με αποτέλεσμα αυτή να ξεκινήσει στις 11.10 π.μ. και να ολοκληρωθεί λίγο μετά τις 11.25!

Ειδικότερα, σ' ό,τι αφορά στα θέματα της ημερήσιας διάταξης, ο Θανάσης Αποστολόπουλος ήταν αυτός που σε τέσσερα θέματα έδωσε «λευκή» ψήφο και όλοι οι υπόλοιποι συναίνεσαν θετικά σ' αυτά. Έτσι αποφασίστηκε η έγκριση διενέργειας και δαπάνης (συνολικού ποσού 52.800,00 Ε με ΦΠΑ) για «Διενέργεια Αρχαιολογικών Ερευνών και Εργασιών για το έργο: «Ολοκλήρωση κατασκευής γέφυρας Αφών Κούσιου». Η έγκριση δαπάνης (συνολικού ποσού 15.000,00 Ε) για «εκπόνηση μελέτης στερέωσης και διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου του αρχαίου τείχους στην περιοχή της υπό κατασκευή Γέφυρας Κούσιου». Η έγκριση δαπάνης (συνολικού ποσού 15.00.00 Ε) για «παροχή υπηρεσίας τεχνικού συμβούλου για το έργο «ολοκλήρωση κατασκευής γέφυρας Αφών Κούσιου». Και η έγκριση δαπάνης (συνολικού ποσού 4.947,60 Ε) για «Αμοιβή για τη διεξαγωγή του προγράμματος «Εργαστήρια για το Place marketing και τη Συμμετοχική Διαμόρφωση Πράσινων Σχολικών Αυλών στο Δήμο Βέροιας».

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι λίγο πριν ξεκινήσει η χθεσινή συνεδρίαση, στην αίθουσα (γραφείο Αντιδημάρχου οικονομικών) προσήλθαν «τα Παιδιά της Άνοιξης» με τις συνοδούς τους και προσέφεραν δροσιστικές λεμονάδες και γλυκίσματα στα παρόντα μέλη της οικονομικής επιτροπής και στους δημοσιογράφους, που κάλυπταν τη συνεδρίαση. Να υπενθυμίσουμε πως «Τα Παιδιά της Άνοιξης» έχουν στήσει το δικό τους πασχαλινό παζάρι αγάπης στην πλατεία Δημαρχείου στη Βέροια, το οποίο και ξεκίνησε τη Μ. Δευτέρα και ολοκληρώνεται τη Μ. Πέμπτη.

Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής