breaking news Νέο

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΓΑΣ ΚΑΙ ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ : Ξεκίνημα με Τρίκαλα και Ηρακλή για τις Ανοιξιάτικες φιλικές κόντρες!

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΓΑΣ ΚΑΙ ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ : Ξεκίνημα με Τρίκαλα και Ηρακλή για  τις Ανοιξιάτικες φιλικές κόντρες!

Επιστροφή στη δράση για τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ και της ΠΑΕ Βέροια! Οι πρώην άσσοι της Βέροιας ετοιμάζονται για τις ανοιξιάτικες φιλικές αναμετρήσεις τους, οι οποίες και πρόκειται να πάρουν σειρά για διεξαγωγή από τον τρέχοντα μήνα. Συγκεκριμένα, η αρχή πρόκειται να γίνει με την ομαδα των παλαιμάχων των Τρικάλων Θεσσαλίας και με πιθανή ημερομηνία πραγματοποίησης αυτής της φιλικής συνάντησης την Δευτέρα 30 Απριλίου στην πόλη των Σακιαφλάδων. Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι που θα λάβει χώρα, θα είναι αυτό με τις παλιές δόξες του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και έχει προγραμματισθεί για την 1η Μαϊου στο γήπεδο «ΜΙΜΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ» της Νέας Νικομήδειας, έπειτα από συμφωνία που επήλθε πριν από λίγα 24ωρα ανάμεσα στους προέδρους των δυο συλλόγων, Κώστα Αϊδινίου και Τάκη Παπατζίκο.

 

Πρωτοβουλία για ενεργοποίηση

του ΓΑΣ Βέροια!

Στο μεταξύ, ο σύλλογος των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΓΑΣ και ΠΑΕ Βέροια, μπροστά σ’ αυτήν την στασιμότητα και το αδιέξοδο στο οποίο εχει βρεθεί η ιστορική ομάδα της πόλης, φέρεται έτοιμος να αναλάβει πρωτοβουλίες προς αυτήν την κατεύθυνση.

Εξ ου και η πρόσφατη συγκέντρωση των Βετεράνων παικτών της Βέροιας, οι οποίοι ως μια πρώτη κίνηση στοχεύουν στην ενεργοποίηση του ΓΑΣ Βέροια, με τον Τάκη Παπατζίκο να δηλώνει στην “ΗΜΕΡΗΣΙΑ”:

«Στην κατάσταση που βρίσκεται η αγαπημένη ομάδα της πόλης μας δεν μπορούμε εμείς που έχουμε συνδέσει ποδοσφαιρικά το όνομα μας με αυτήν να μένουμε θεατές.

Αλλά να δούμε πως μπορούμε να την βοηθήσουμε, ώστε αυτή να υπάρχει και να ξαναμπει στον χάρτη του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πλην όμως όχι με βιαστικές, αλλά με προσεκτικές κινήσεις».

Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής