breaking news Νέο

Αρ(α)κάς

  • Αρ(α)κάς
  • Αρ(α)κάς
  • Αρ(α)κάς
  • Αρ(α)κάς

Εν δυνάμει κυβέρνηση σου λένε η ΝΔ. Και εκεί που αναμένεις να ακούσεις συγκεκριμένες ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ προτάσεις για τη μείωση των φόρων, την υποβοήθηση της παραγωγής, τη μείωση της γραφειοκρατίας, τσαααακ πέφτει η...βόμβα. Χώρισε ο Κικίλιας από τη Μπαλατσινού μεγαλοβδομαδιάτικα. Τέτοιο μεγάλο δράμα πώς θα το αντέξουμε άραγε;

Αμέσως λοιπόν κινητοποιήθηκε  η «τοπική» του Κολωνακίου και πήρε στο Βασίλη μια σπάλα και δυο νεφραμιές από αρνάκι βουλγάρικο, από την κρεαταγορά  της «Βαρβακείου», με τον Τσιρώνη να δωρίζει στο Βασιλάκη μια σκωταριά και εντεράκια, για να καρδαμώσει το Πάσχα, τώρα που δεν θα έχει την Τζενούλα να τον φροντίζει.

Θα πείτε, παλιοί μου «Ρέιντζερς» και «Κένταυροι» του Βαγγέλα και των άλλων «γαλάζιων» νεολαίων των 80ς, έχει ανάγκη ο Βασιλάκης από μισό αρνί;

Όχι ρε, ένα δεκάρικο χήνες μηνιάτικο παίρνει το παιδί, που, αν έπαιζε μπάσκετ σήμερα, ούτε για μασκότ δεν θα τον ήθελαν και θα την έβγαζε στη φτώχεια, όπως εμείς οι υπόλοιποι.

Έρως ανίκατε μάχαν, όμως. Εκεί ο Βασίλης. Και τώρα πώς θα ζήσει την Τζενούλα; Άσε που, αν έκανε κανένα παιδί ακόμη, θα γινόταν και πολύτεκνος και θα χτυπούσε κανά οικογενειακό επίδομα εξτρά.

Ναι σας λέω. Μεγάλο κλάμα. Αντίστοιχο με το δικό σας. Πού δεν έχετε να στείλετε ούτε σεντς στο παιδί σας που σπουδάζει, που δεν έχετε να βάψετε ένα αυγό το Πάσχα.

Τι να τα κάνεις τα λεφτά όμως, άμα δεν έχεις μια. Ο Βασιλάκης εκεί. Ενημέρωσε μάλιστα και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το σύγχρονο Τσε Γκεβάρα, το Νίκο Τόσκα, ότι άλλαξε κατοικία, να είναι σίγουρος, έτσι;  Να πάει η φρουρά να τον προστατεύσει από τα κλεφτρόνια και την Τζένη, που του έκλεψε την καρδιά του.

Και να σου ολημερίς και ολονυχτίς ο Βασίλης στα μπας κλας σκυλάδικα των Αθηνών, να ακούει πενιές, πνίγοντας τον πόνο του στα Τσίβας, ξηρούς καρπούς και τα σχετικά λουλουδικά.

 

Θα τα κάψω

τα ρημάδια τα λεφτά μου

για να δω αν την καρδιά μου

ή το χρήμα αγαπάς.

 

Πώς θα μάθω τι ζητάς

κι αν αλήθεια μ’ αγαπάς;

 

Πήρες την καρδιά μου,

πάρε και τα λεφτά μου,

πάρ’ τα και χαλάλι σου.

Ξέρεις πως πονάω

ξέρεις πως ζητάω

μόνο την αγάπη σου.

 

Με αυτά και με τα άλλα αγωνίζεται ο Κούλης να γίνει πρωθυπουργός. Εμ, πώς θα γίνει Κυριάκο μου, αφού δεν έβαλες στο μητρώο στελεχών την Τζένη;

Θα πεις αυτό, βαμμένη πράσινη ήταν, όπως και ο Τέως.

Όχι ο Κώτσος ρε ο βασιλιάς, ο άλλος βασιλιάς των περιοδικών. Ο Κωστόπουλος, ο Πήτερ.

Με Down Town στο χέρι ξημεροβραδιάζονταν ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου, για αυτό και έγινε έτσι.

Ενώ η Δήμητρα, Μιμή, Λιάνη, Ανδρέα Παπανδρέου, αν δεν συμβουλευόταν τρεις φορές ημερησίως, πριν το φαγητό, τον ωροσκόπο του Nitro, ούτε στην Τήνο δεν άφηνε να πάει ο Ανδρέας.

Όλα γίνονται Κυριάκο μου. Εδώ ο Τσίπρας έγινε πιο φιλελεύθερος και από τον Τζήμερο. Στο να κάνεις την Τζενούλα να βγει με γαλάζιο σημαιάκι και να τραγουδήσει το «σε περιμένω να ρθεις και πάλι» το μόνο εύκολο.

Για αυτό κάνε κάτι άμεσα, να μη χάσουμε το Βασιλάκη μας και μετά πώς θα κυβερνήσεις την Ελλάδαααα!


Κικίλιας
Τόσκας
Μητσοτάκης

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής