breaking news Νέο

Tech Talent School : Δωρεάν σεμινάρια για ψηφιακές δεξιότητες στη Βέροια!

Tech Talent School : Δωρεάν σεμινάρια για ψηφιακές δεξιότητες στη Βέροια!

Το Tech Talent School, το δωρεάν πρόγραμμα για ψηφιακές δεξιότητες, συνεχίζει δυναμικά τον Απρίλιο, με μαθήματα που έχουν στόχο να φέρουν περισσότερους νέους και νέες πιο κοντά στο ψηφιακό μέλλον της εργασίας, ενώ επεκτείνεται σε μία ακόμη πόλη. Από τις 16 Απριλίου, οι κάτοικοι της Βέροιας θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν στις νέες τεχνολογίες!

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται με την υποστήριξη της «Microsoft Ελλάδος» με σκοπό τη δημιουργία ίσων ευκαιριών για όλους, αλλά και το Alumni Engagement Innovation Fund(AEIF) του Υπουργείου Εξωτερικών των Η.Π.Α. που στηρίζει και χρηματοδοτεί ιδέες για εκπαιδευτικά προγράμματα σε όλο τον κόσμο.

Όλα τα μαθήματα είναι δωρεάν, παραδίδονται από καθηγητές με εμπειρία στην αγορά εργασίας και απευθύνονται σε σπουδαστές, νέους και ανέργους  που επιθυμούν να αποκτήσουν ψηφιακές δεξιότητες και να εξοικειωθούν με γνωστικά αντικείμενα όπως ο Προγραμματισμός, η Δημιουργία Ιστοσελίδων και η Ασφάλεια στο Διαδίκτυο.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στους χώρους του Veria Tech Lab της πρότυπης Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Βέροιας, που έχει σημαντικό ιστορικό δράσεων γύρω από την πρόσβαση στη γνώση και τη διάδοση νέων τεχνολογιών, ενώ έχει βραβευθεί από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν βρουν περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τα σεμινάρια και να δηλώσουν συμμετοχή στο http://techtalentschool.gr/μαθήματα/veroia


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής