breaking news Νέο

Τ. Παπατζίκος και Γ. Χατζάρας: «Να ξαναγεννήσουμε την ελπίδα στους φιλάθλους ότι η ΒΕΡΟΙΑ θα ξανασταθεί στα πόδια της»

Τ. Παπατζίκος και Γ. Χατζάρας: «Να ξαναγεννήσουμε την ελπίδα στους φιλάθλους ότι η ΒΕΡΟΙΑ θα ξανασταθεί στα πόδια της»

Έτοιμοι να ξαναμπούν σε... αγωνιστικούς ρυθμούς παρουσιάζονται οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ και ΠΑΕ Βεροια! Οι ανοιξιάτικες ημέρες που διανύουμε έχουν ανοίξει την... όρεξη των Βετεράνων παικτών της Βέροιας για φιλικές κόντρες, μέσα από τις οποιες πρόκειται να ξαναζωντανέψουν στιγμές ποδοσφαιρικού μεγαλείου από το ένδοξο παρελθόν!

«Τώρα, μάλιστα, που η ομάδα της Βέροιας, το ποδοσφαιρικό συμβολο της πόλης, έχει βρεθεί σε μια πολυ δύσκολη κατάσταση και πολύ κρίσιμη φάση της ιστορίας της, είναι αναγκαίο όσο ποτέ άλλοτε πιστεύουμε, δίνοντας αυτά τα φιλικά να φέρουμε στη μνήμη των φιλάθλων της όλες εκείνες τις όμορφες στιγμές που έχουν συνδέσει μαζί της.

Στιγμές που δεν πρόκειται να σβήσουν από το μυαλό τους και συνάμα να τους ξαναγεμίσουμε την ελπίδα οτι, η αγαπημένη μας ομάδα θα μπορέσει και πάλι να σταθεί στα πόδια της» δήλωσαν μ’ ένα στόμα στην “ΗΜΕΡΗΣΙΑ” Τάκης Παπατζίκος και Γιώργος Χατζάρας, που το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει δέκτες ευχών και προτροπών από πρωην συμπαίκτες τους, αναφορικά με την πρωτοβουλία των δυο τους να ενεργοποιήσουν και πάλι τον ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ, την Μήτρα του συλλόγου, που τα τελευταία χρόνια βρισκόταν σε μια πλήρη αδράνεια.

 

Την Δευτέρα 7 Μαΐου η φιλική

κόντρα Βέροιας - Ηρακλή.

Επανεξετάζεται η ημερομηνία

διεξαγωγής του φιλικού με τα Τρίκαλα

Οσον αφορά στα φιλικά παιχνίδια που πρόκειται να δοθούν μέσα στο προσεχές διάστημα, αυτό που έχει οριστικοποιηθεί είναι με τις παλιές δόξες του Ηρακλη. Το φιλικό αυτό ματς έχει προγραμματισθεί να διεξαχθεί την Δευτέρα 7 Μαΐου - και όχι την Πρωτομαγιά που γράφτηκε εκ παραδρομής σε προηγούμενο δημοσίευμα της εφημερίδας μας - στο γήπεδο “ΜΙΜΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ”, της Νέας Νικομήδειας.

 

Τιμή σε Κώστα Αϊδινίου

Μάλιστα, πριν την έναρξη της εν λόγω αναμέτρησης ο σύλλογος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Βέροιας θα τιμήσει τον μεγάλο άσσο του παρελθόντος και πρόεδρο του αντίστοιχου συλλόγου του “ΓΗΡΑΙΟΥ”, Κώστα Αϊδινίου, για την προσφορά του στο ελληνικό ποδοσφαιρο. Οσο για το φιλικό με τα Τρίκαλα Θεσσαλίας, επανεξετάζεται η ημερομηνία της πραγματοποίησης του, αφου η 30η Απριλίου δεν βολεύει ως ημερομηνία τους Τρικαλινούς. Κάτι που κατέστησε σαφές ο Γιώργος Λαγάρας στον Τάκη Παπατζίκο, σε πρόσφατη συνομιλία που είχαν οι δυο πρωην άσσοι των Τρικάλων και της Βέροιας. Ενω τέλος, παρ’ οτι υπάρχει μεγάλη επιθυμία από πλευράς της ομάδας της Γουμένισσας για φιλικό με τους “κυανέρυθρους” της Βέροιας, κατι τέτοιο δεν συγκεντρώνει επι του παρόντος μεγάλες πιθανότητες.

Π.Τ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής