breaking news Νέο

Σε ρυθμούς Νίκης Βόλου ο Φίλιππος

Σε ρυθμούς Νίκης Βόλου ο Φίλιππος

Επιστροφή στις προπονήσεις και την προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου, το οποίο ομως είναι προγραμματισμένο να δοθεί την μεθ’ επόμενη Κυριακή (22 Απριλίου) και στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄εθνικής και για τον 3ο όμιλο, ξεκίνησε από χθες ο Φίλιππος, μετά από ένα τετραήμερο ρεπό λόγω Πάσχα.

Στις προπονήσεις παίρνουν μέρος όλοι οι παίκτες, με τον Δημήτρη Σουτζόπουλο ωστόσο να συμμετέχει φορωντας προστατευτική μάσκα στην προσπάθεια του να φυλαχθεί. Το καλό είναι βέβαια οτι προϊόντος του χρόνου το πρόβλημα που προέκυψε στον παίκτη (έσπασε την μύτη του) στο νικηφόρο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εύαθλο Πολυκάστρου, λίαν συντόμως δεν θα υφίσταται, τη στιγμή μάλιστα που το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής οδεύει προς την ολοκλήρωση του (απομένουν άλλες 5 αγωνιστικές).

 

Φιλικές κόντρες

Πάντως, εως τις 22 Απριλίου και την επανέναρξη του πρωταθλήματος, οι παίκτες του Φιλίππου θα έχουν την ευκαιρία να τεστάρουν την ετοιμότητά τους σε φιλικά παιχνίδια. Αρχής γενομένης από σημερα με τον ΓΑΣ Μελικη και αύριο με την Ευκαρπια εκτός έδρας (όπως συνηθίζεται φέτος), ενω υπάρχει η πιθανότητα μεσα στην τρέχουσα εβδομάδα και δη το Σάββατο να δοθεί ένα ακόμη φιλικό ματς.

 

Τα 5 βήματα που απομένουν

για Φίλιππο και Φαίακα

Τέλος, τώρα που το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής βρίσκεται στις τελευταίες στροφες του, αξίζει να ξαναδούμε πως έχει το πρόγραμμα για τον επικεφαλής του 3ου ομίλου Φίλιππο Βέροιας και τον ακολουθούντα Φαίακα Κέρκυρας.

του Παύλου Χρ. Τουτουντζίδη


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής