breaking news Νέο

Στη «μάχη» των προκριμματικών Β. Ελλάδος Παίδων

Στη «μάχη» των προκριμματικών Β. Ελλάδος Παίδων

Στη “μάχη” των προκριμματικών αγώνων της Βορείου Ελλάδος μπήκε από χθες η παιδική ομάδα μπάσκετ του ΑΟΚ Βέροιας (φωτό), με αποτελεσμα όλο το βάρος στον σύλλογο των “μπλε” να επικεντρωθεί στην προσπάθεια αυτή και επι του παρόντος αφήνουν στην... άκρη τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ανδρικής ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Στους προκριμματικούς αγώνες Βορείου Ελλάδος των παίδων που διεξάγονται στο κλειστό της Νεάπολης παίρνουν μέρος 6 ομάδες (Αρίων Ξάνθης, ΑΟΚ Βέροιας, Αίολος Τρικάλων, Ευρώπη Πευκοχωρίου, Αλφα Αγρινίου, Πρωτέας Γρεβενών), με την πρώτη ομάδα να εξασφαλίζει και το εισιτήριο της πρόκρισης στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Χθες στις 4μ.μ. οι παίκτες του Κώστα Καπνά βρέθηκαν αντίπαλοι του Αρίωνα Ξάνθης, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής, ενω - σύμφωνα με το πρόγραμμα - σήμερα Πέμπτη θα τεθούν αντιμέτωποι του Πρωτέα Γρεβενών (17.45), την Παρασκευη θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την Ευρώπη Πευκοχωρίου, το Σάββατο την ομάδα Αλφα Αγρινίου και την Κυριακή τον Αίολο Τρικάλων.

 

«Είμαστε ήδη πετυχημένοι»

«Το οτι συμμετέχουν σ’ αυτούς τους προκριματικούς αγώνες 6 πρωταθλητές Ενώσεων και ανάμεσα σ’ αυτούς και ο ΑΟΚ Βέροιας, θεωρώ πως είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμας. Βέβαια, το να διεκδικήσουμε ένα φιλόδοξο στόχο, όπως αυτόν της πρωτιάς στον όμιλο, θεωρείται κάτι το ανέφικτο, μιας και οι αντίπαλοι μας ειναι καλύτεροι ως ομάδες σ’ αυτη την ηλικιακή κατηγορία. Ομως και μόνο που συμμετέχει ο ΑΟΚ Βέροιας στους εν λόγω αγώνες, θεωρώ πως είναι επιτυχία για τον σύλλογο μας» τόνισε στην “ΗΜΕΡΗΣΙΑ” ο Κώστας Ηλιάδης, που βρίσκεται δίπλα στην ομάδα των παίδων, είτε ως συνοδός αυτής είτε συνδράμοντας στο έργο της τεχνικής καθοδήγησης των παικτών.

• Ακόμα, οπως ενημέρωσε ο 25χρονος προπονητής της ανδρικής ομάδας, η προετοιμασία για το εντός έδρας ματς με τον Αρίων Πτολεμαϊδας στις 29 τρέχοντος μηνός θα ξεκινήσει από την επόμενη εβδομάδα, μεσολαβούντος βέβαια και του ρεπό της ομάδας στην 22η αγωνιστική που θα διεξαχθεί στις 22 Απριλίου.

Το καλό είναι ότι - μέχρι τώρα τουλάχιστον - δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα στους “νεοφώτιστους”.

του Παύλου Χρ. Τουτουντζίδη


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής