breaking news Νέο

Ομοφωνία στα 9 από τα 10 θέματα συζήτησης στην Οικονομική Επιτροπή Δήμου Βέροιας

Ομοφωνία στα 9 από τα 10 θέματα συζήτησης στην Οικονομική Επιτροπή Δήμου Βέροιας

Σε μια τάχιστη διαδικασία εξελίχθηκε και η – πρώτη μετά το Πάσχα – τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Βέροιας, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες στις 11.15 π.μ., στην ημερήσια διάταξη της οποίας υπήρχαν 7 θέματα, ενώ τέθηκαν και 3 έκτακτα θέματα.

Σ' ό,τι αφορά, τώρα, στα 7 τακτικά θέματα, η στάση των παρόντων μελών (Ιορδάνης Κυρατλίδης, Ζήσης Πατσίκας, Θανάσης Σιδηρόπουλος, Βασίλης Παπαδόπουλος, Άρης Λαζαρίδης, Διονυσης Κουλουριώτης, Λεωνίδας Ακριβόπουλος, με απόντα μόνο το Θανάση Αποστολόπουλο και προεδρεύοντα της Οικονομικής Επιτροπής τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Στέλιο Ασλάνογλου) υπήρξε ομόφωνη.

Ειδικότερα αποφασίστηκαν :

-Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο της 4ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού και Ετήσιου Προγράμματος Δράσης (ΕΠΔ/Δήμου Βέροιας, έτους 2018).

-Έγκριση του 1ου πρακτικού της επιτροπής διαγωνισμού για την ανάδειξη προσωρινού μειoδότη για «Κοπή Αγριόχορτων Δ.Ε. Βέροιας» (την επιτροπή διαγωνισμού αποτελούσαν οι κ.κ. Κορομπίλης Παναγιώτης, Ζαχαρόπουλος Παναγιώτης και Ιωάννης Σημανίκας, η οποία και πρότεινε στην Οικονομική Επιτροπή την ανάδειξη του Λουκιανού Νικολάου – η άλλη προσφορά υποβλήθηκε από το Βήτο Αντώνιο – ως προσωρινού αναδόχου της υπηρεσίας «Κοπή Αγριόχορτων Δ.Ε. Βέροιας», γιατί η προσφορά του είναι πλήρης, σύμφωνη με τους όρους της διακήρυξης και τις τεχνικές προδιαγραφές και προσέφερε τη χαμηλότερη τιμή στο τιμολόγιο της υπηρεσίας, δηλαδή 819.000 μ² Χ 0,028 €/μ²=22932,00 € χωρίς το ΦΠΑ).

-Διάθεση πίστωσης δαπάνης για (ποσό 24.800,00 €) «Μίσθωση καλαθοφόρου οχήματος για κάλυψη έκτακτων αναγκών συντήρησης ΦΠΑ».

-Διάθεση πίστωσης για (ποσό 100.000,00 €) «Διαγράμμιση οδών και διαβάσεων».

-Διάθεση πιστώσεων για «Προμήθεια τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού» (με το ποσό των 1.918,90 €) και «Συντήρηση τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού» (με το ποσό των 2.629,77 €).

-Διάθεση πιστώσεων για προμήθειες μηχανολογικού – υδραυλικού εξοπλισμού αρδεύσεων και συντήρηση αρδεύσεων Δ.Ε. Απ. Παύλου, ΔΕ Βεργίνας και Μακεδονίδος (με το ποσό συνολικά να ανέρχεται στα 44.000,00 €).

-Διάθεση πίστωσης δαπάνης για (ποσό 250.000,00 €) «Συντήρηση οδών και κοινωφελών χώρων Δ.Ε. Βέροιας».

Τέλος, αναφορικά με τα 3 έκτακτα θέματα που μπήκαν για συζήτηση στη χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, από αυτά μόνο ο Ζήσης Πατσίκας έδωσε «λευκή» ψήφο στο δεύτερο θέμα, μιας και στα άλλα 2 θέματα η στάση των μελών υπήρξε ομόφωνη.

Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής