breaking news Νέο

Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας κατά τη διεξαγωγή του 3ου Λαϊκού Αγώνα Δρόμου «21 μαθητών» την Κυριακή στο Μακροχώρι

Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας κατά τη διεξαγωγή του 3ου Λαϊκού Αγώνα Δρόμου «21 μαθητών» την Κυριακή στο Μακροχώρι

Κατά τη διεξαγωγή του 3ου Λαϊκού Αγώνα Δρόμου «21 μαθητών», την Κυριακή 15-04-2018

και από ώρες 10:00΄ έως 12:00΄, αποφασίζεται η απαγόρευση της κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης παντός είδους οχημάτων, στις παρακάτω οδούς :

Στην Πλατεία 21 μαθητών, στην οδό Β. Γεωργίου, την οδό Κοζάνης, την οδό Βασιλίσσης Όλγας, την οδό Αριστοτέλους, την οδό Τσαλδάρη, την οδό Πολυτεχνείου, την οδό Αγίου Γεωργίου, την οδό Σωτηρίου, την οδό Καραϊσκάκη, την οδό Π.Π. Γερμανού, την οδό 25ης Μαρτίου, οδό Μ. Αλεξάνδρου, στο Μακροχώρι και περιμετρικά του Δημοτικού Διαμερίσματος Διαβατού.

Κατά τη διάρκεια των προτεινόμενων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται από παρακαμπτήριους οδούς και ειδικότερα για τα οχήματα, τα οποία κινούνται επί της οδού Αριστοτέλους, θα διακόπτεται η κυκλοφορία από τη συμβολή της με την οδό Καρατάσου έως τη συμβολή της με την οδό Κονδύλη και θα πραγματοποιείται εκτροπή της κυκλοφορίας από παρακαμπτήριους οδούς μέσω των οδών Καρατάσου, Βασιλέως Κωνσταντίνου, Ακαδημίας, ανωνύμου Αγροτικής Οδού και Κονδύλη, ενώ καθότι η κυκλοφορία των οχημάτων στις οδούς Βασιλέως Γεωργίου και Μεγάλου Αλεξάνδρου θα έχει διακοπεί και επειδή οι εν λόγω οδοί αποτελούν την κύρια πρόσβαση προς την τοπική κοινότητα Διαβατού, η πρόσβαση σε αυτή θα πραγματοποιείται μέσω της επαρχιακής οδού παραπλεύρως της τάφρου «66»..


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής