breaking news Νέο

ΧΑΝΤΜΠΟΛ - Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ : (Ξανα) μπαίνουν στη δράση οι παίκτριες του Φιλίππου!

ΧΑΝΤΜΠΟΛ - Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ : (Ξανα) μπαίνουν στη δράση οι παίκτριες του Φιλίππου!

Επιτέλους, πρωτάθλημα! Στην αγωνιστική δράση επιστρέφουν οι παίκτριες της γυναικείας ομάδας χαντμπολ του Φιλίππου, ύστερα από ένα μεγάλο διάστημα παύσης. Συγκεκριμένα, οι “ερυθρόλευκες” της Βέροιας είχαν αγωνισθεί για τελευταία φορά στο πρωτάθλημα της Α1 το Σάββατο 3 Μαρτίου απέναντι στην πρωτοπόρο Νέα Ιωνία (από την οποία γνώρισαν την ήττα με 28-18) και έκτοτε έμειναν άπρακτες αγωνιστικά.

Καθ’ ότι στο διάστημα αυτό, μεσολάβησαν τα δυο ρεπό με Αμύντα και Φιλώτα, η προετοιμασία και οι υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας U20 και εσχάτως η εβδομάδα των παθών και η γιορτή για το Αγιο Πάσχα.

Βέβαια, ο τεχνικός της Βεροιώτικης ομάδας Γιώργος Τσικίνας, προσπάθησε μέσα σ’ όλο αυτό το διάστημα να κρατήσει (όσο αυτό κατέστη δυνατό να επιτευχθεί φυσικά στον καλύτερο βαθμό) “ζεστές” τις παίκτριες, είτε με προπονήσεις σε καθημερινή βάση, είτε με φιλικά απέναντι στους παμπαίδες και τις κορασίδες του συλλόγου και με το Πανόραμα τελευταία, εν οψει των τριών παιχνιδιών που ακολουθούν, τα οποία και πρόκειται να ρίξουν την αυλαία του κορυφαίου γυναικείου πρωταθλήματος χαντμπολ της χώρας μας.

 

Κόντρα σε Αναγέννηση Αρτας

το Σάββατο

Αρχής γενομένης από αυτό με την Αναγέννηση Αρτας, το Σάββατο στη Βέροια (Φιλίππειο 15.30), στο οποίο οι παίκτριες του Φιλίππου θα επιδιώξουν να πάρουν τη νίκη που θα τις φέρει ισόβαθμες με τις Αρτινές στην τέταρτη θέση της βαθμολογικής ιεραρχίας. Στην περίπτωση, δε, που οι Βεροιώτισσες καταφέρουν να κερδίσουν τις “ασπρόμαυρες” της ομάδας της Ηπείρου με 5 γκολ - κάτι που είναι μέσα στις δυνατότητες τους αφού οι αντίπαλες τους δεν αποτελούν φόβητρο - τότε θα πλεονεκτούν έναντι αυτών στην τέταρτη θέση. “Εμείς εξ αρχής είχαμε θέσει σαν στόχο την 6αδα.

Ομως από την στιγμή που μας προσφέρεται η δυνατότητα να διεκδικήσουμε την τέταρτη θέση, που είναι τιμητική για την ομάδα μας και που εξασφαλίζει εξοδο στην Ευρώπη, γιατί να μην το δούμε έτσι...” τόνισε στην “ΗΜΕΡΗΣΙΑ” ο Γιωργος Τσικίνας, που πέρα από τις... γνωστές απουσίες έχει όλες τις υπόλοιπες παίκτριες στη διάθεσή του.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

 

Σάββατο 14 Απριλίου 2018

 

Α1 Γυναικών (16η αγωνιστική)

“Φιλίππειο” 15.30, Φίλιππος Βέροιας - Φέτα Ηπειρος  Αναγέννηση Αρτας (Δελόγλου - Θεοδοσίου, Σίσκος)

Πανοράματος 17.45, HONDA Πανόραμα - ΠΑΟΚ RED - LED (Γράφας - Κυριάκου, Δημόλας)

 

Κυριακή 15 Απριλίου 2018

“Σπίτι του Χαντμπολ” 16.00, Αρης Θεσ/νικης - ΟΦΝ Ιωνίας (Στεφανίδης - Μαυρίδης, Παρτεμιάν)


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής