breaking news Νέο

Αήττητοι ολοκλήρωσαν την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος οι Αετοί Βέροιας!

Αήττητοι ολοκλήρωσαν την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος οι Αετοί Βέροιας!

Τέλος στην κανονική διάρκεια της Β ΕΚΑΣΚΕΜ το Σάββατο, με τους Αετούς Βέροιας να ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους αήττητοι.

Η ομάδα του Ντάνη Τυριακίδη επικράτησε με 64-60 του Φίλιππου Νέας Πέλλας και με τις 22 νίκες τερμάτισε στην 1η θέση της βαθμολογίας, μπροστά από το ΓΑΣΠ Πάνθηρες, τον προχθεσινό αντίπαλό της αλλά και τον ΑΟΚ Γουμένισσας, τον οποίο θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά των play off, με στόχο τις δύο νίκες.

Στο Σαββατιάτικο παιχνίδι, παρά την απουσία του Μάκη Ιωσηφίδη, που προφυλάχτηκε λόγω των ενοχλήσεων στη γάμπα, οι Αετοί είχαν πολύ καλή απόδοση για 30 λεπτά, αλλά στο τέλος έμειναν από δυνάμεις, επηρεασμένοι σαφώς από τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των εορτών του Πάσχα.

Ωστόσο, η πρωτιά επετεύχθη για τους Ημαθιώτες, που αναμένουν πλέον την επίσημη ανακοίνωση της ΕΚΑΣΚΕΜ για τις ημερομηνίες των play off.

Πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων ήταν ο Κωστής Γκεκόπουλος με 18 πόντους και τον ακολούθησε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος που σημείωσε 16.

Τα δεκάλεπτα : 26-9, 43-25, 56-40, 64-60

Οι πόντοι των Αετών : Τσιμτσιρίδης 1, Παπαδόπουλος 16 (2), Γκεκόπουλος 18, Πάππου 8, Χρυσάφης 12 (3), Ιατρού 5, Κασάπης 4, Βλαχάκης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής