breaking news Νέο

Ανακοίνωση του Αγροτικού Συλλόγου «Μαρίνος Αντύπας» για την επίθεση στη Συρία

Ανακοίνωση του Αγροτικού Συλλόγου «Μαρίνος Αντύπας» για την επίθεση στη Συρία

Ο Αγροτικός Σύλλογος Νάουσας «Μαρίνος Αντύπας» καταγγέλλει την επίθεση που εξαπέλυσαν οι δυνάμεις των ΗΠΑ - Βρετανίας - Γαλλίας με διάφορα προσχήματα, το Σάββατο, 14/4/18, σε βάρος της Συρίας συνεχίζοντας το αιματοκύλισμα του λαού της. Πραγματικός λόγος της επίθεσης είναι το μοίρασμα των αγορών και ο έλεγχος πλουτοπαραγωγικών και ενεργειακών πόρων, τα κέρδη των μονοπωλιακών ομίλων και ο ανταγωνισμός κρατών. Ανταγωνισμός που οδηγεί στον κίνδυνο γενικευμένης πολεμικής σύρραξης με τραγικές συνέπειες για τον ελληνικό λαό και τους λαούς της περιοχής.

Τεράστιες είναι οι ευθύνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ που παίζοντας το ρόλο του «πολεμικού γκαρσόνι» προσφέρει βάσεις – ορμητήρια για επιθέσεις στην περιοχή, ενώ το Αιγαίο αποτελεί ενιαίο επιχειρησιακό χώρο για το ΝΑΤΟ, σβήνοντας ουσιαστικά τα σύνορα, προδιαγράφοντας επικίνδυνες εξελίξεις.

Η κυβέρνηση με τη στάση της υπηρετεί τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρήσεων τόσο σε περιόδους πολεμικών συγκρούσεων, όσο και σε περιόδους ειρήνης, αφού τσακίζει το λαό μας φορτώνοντας του συνεχώς νέα βάρη, ξεκληρίζει τους μικρομεσαίους αγρότες με στόχο τη συγκέντρωση της γης και της παραγωγής σε λίγα χέρια επιχειρηματικών ομίλων και νέων τσιφλικάδων.

Ο Αγροτικός Σύλλογος εκφράζει τη βαθιά ανησυχία του για τις εξελίξεις στην περιοχή που εγκυμονούν άμεση εμπλοκή της χώρας μας. Οι επιθέσεις και οι βομβαρδισμοί θα φέρουν νέο κύμα προσφύγων.

Καλούμε τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες να εκφράσουν την ανησυχία τους για το μέλλον των παιδιών μας και να καταγγείλουν το νέο έγκλημα συμμετέχοντας μαζί με τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα στα αντιιμπεριαλιστικά συλλαλητήρια

Τώρα ξεσηκωμός!

  • Καμιά εμπλοκή της Ελλάδας στις πολεμικές επεμβάσεις - καμία διευκόλυνση από τις ΝΑΤΟικές βάσεις και τα στρατηγεία που είναι στην χώρα μας.
  • Να επιστρέψουν άμεσα οι Έλληνες στρατιώτες από αποστολές εκτός συνόρων.
  • Αλληλεγγύη και φιλία με τους λαούς της περιοχής

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής