breaking news Νέο

Α2 κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας: Υπερπρωταθλητής ο Φίλιππος Μελίκης

Α2 κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας: Υπερπρωταθλητής ο Φίλιππος Μελίκης

Συνεχίζοντας την πολύ καλη φετινή παρουσία του στο πρωτάθλημα ο Φίλιππος Μελίκης νίκησε σε αγώνα κατάταξης που πραγματοποιήθηκε στην έδρα του τον ΑΟ Μαρίνας με 3-2 και κατεκτησε τον άτυπο τίτλο του Σουπερ πρωταθλητή της Α2 κατηγορίας.

Το παιχνίδι που έγινε μπροστά σε αρκετούς φιλάθλους είχε δυο όψεις. Στο πρώτο 45λεπτο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και καταφεραν να προηγηθούν στο σκορ στο 13’ με κοντινό πλασέ του Μπούκαρτζιτς. Ο ΑΟ Μαρίνας συνέχισε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, παρόλα αυτά το γκολ ηρθε από τον Φίλιππο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Μαμουτόπουλο να φέρνει το αποτέλεσμα στα ίσα επίσης με κοντινο πλασέ. Το δεύτερο μέρος ανήκε στην ομάδα της Μελίκης που μέσα σε 10 λεπτά πέτυχε άλλα δυο τέρματα κάνοντας το 3-1. Στο 53’ συγκεκριμένα ο Πιτσάβας με σουτ έγραψε το 2-1 και στο 56’ ο Ανδρίτσος με πέναλτι το 3-1. Λιγο αργότερα ο ΑΟ Μαρίνας έμεινε με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε ο Τσέος παρόλα αυτά κατάφερε να μειώσε σε 3-2 στο 72’ με τον Δήμου που ηταν και το τελικο αποτέλεσμα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μελιτζανίδης (Χρυσάνης - Χριστοδούλου).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΜΕΛΙΚΗ: Μπουκουβάλας, Παπαδόπουλος (54’ Καμπάς), Τσαντεκίδης, Μαμουτόπουλος (76’ Κούτλας), Ντόβας, Κοτσαμπελίδης, Μελιόπουλος, Ανδρίτσος (86’ Τσιλίκας), Τσιανόπουλος, Τεγούσης, Πιτσάβας (90’ Λουκανόπουλος).

ΜΑΡΙΝΑ: Αντιφάκος, Μπόφτσης Μ. (76’ Τεζεξίδης, 86’ λ.τ. Στυλιανού), Γκότσης, Νίκου, Σαρακατσιάνος, Δημου (89’ Καραγκούνης Ε.), Μπούγκαρτζιτς (84’ Καραγκούνης Π.), Πουτακίδης, Τσέος, Μισαηλίδης, Παπαδής.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής