breaking news Νέο

ΒΕΡΟΙΑ : Αύριο δίνεται λύση

ΒΕΡΟΙΑ : Αύριο δίνεται λύση

Αύριο Τετάρτη 18 Απριλίου στον πολυχώρο της Ελιάς στις 7.30μ.μ. είναι προγραμματισμένη η πρώτη ανοιχτή συζήτηση γύρω απο την προοπτική της Βέροιας, μετά την αποχώρηση της, λόγω των οικονομικών προβληματων που αντιμετώπιζε που πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Συλλόγου των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της.

Στην ανοιχτή συγκεντρωση εκτός από τα μέλη του Συλλόγου των παλαιμάχων,  αναμένεται να παραβρεθούν απλοί φίλαθλοι, φορείς της πολης ενω ο γνωστός Βεροιώτης δικηγόρος και φίλαθλος Κώστας Πουλασιχίδης θα ενημερώσει τους παραβρισκομένους και κυρίως αυτούς που θα αναλάβουν την ευθύνη να βγάλουν την ομάδα από το αδιέξοδο στο οποίο την έχουν οδηγήσει αυτοί που την διοίκησαν τα τελευταία χρόνια, πως διαμορφώνεται η κατάσταση μετά την αποχώρηση της από το πρωτάθλημα και τα χρέη που κουβαλάει για να επιλεγεί και ο καλύτερος δρόμος και να μην βρεθεί πάλι σε αδιέξοδο.

Εξυπακούεται βέβαια οτι η παρουσία όλων οσων ενδιαφέρονται για την ποδοσφαιρική εκπρόσωπο της πόλης τους είναι απαραίτητη.

Οσο περισσότερες φωνές ακουστούν αύριο το βράδυ στον πολυχωρο της Ελιάς τόσο μειώνονται και οι πιθανότητες να ακολουθηθεί λάθος δρόμος και να οδηγηθούμε πάλι σε αδιέξοδο.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής