breaking news Νέο

Τετραήμερη εκδρομή του Συνδέσμου Φιλολόγων Ημαθίας, Ναύπλιο-Μυκήνες-Επίδαυρος, 4-7-18 έως 7-7-18

Τετραήμερη εκδρομή του Συνδέσμου Φιλολόγων Ημαθίας, Ναύπλιο-Μυκήνες-Επίδαυρος, 4-7-18 έως 7-7-18

1η ημέρα- Αναχώρηση από την πόλη μας το πρωί . Θα ακολουθήσουμε την Ιονία οδό και περνώντας έξω από τα Ιωάννινα , το Μεσολόγγι , την Πάτρα και κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις για καφέ και ξεκούραση, θα φτάσουμε νωρίς το απόγευμα στο γραφικό Ναύπλιο. Εκεί θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο και θα έχουμε χρόνο για μια απογευματινή βόλτα στην πόλη. Μπορούμε να απολαύσουμε το φαγητό και το ποτό μας στα όμορφα στενά της παλιάς πόλης. Διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα-Πρωινό και αναχώρηση για την προαιρετική εκδρομή στις Σπέτσες και στην Ύδρα (για να πραγματοποιηθεί είναι απαραίτητη η συμμετοχή τουλάχιστον 20 ατόμων). Το καραβάκι αναχωρεί από το Τολό και μετά από ένα ευχάριστο θαλάσσιο ταξίδι 2.5 ωρών περίπου φτάνει στο λιμάνι της Ύδρας. Εκεί θα έχουμε χρόνο για βόλτα και επίσκεψη στο ναυτικό μουσείο, καθώς και την Μητρόπολη του νησιού. Κατόπιν θα αναχωρήσουμε για Σπέτσες. Εκεί θα επισκεφθούμε, όσοι επιθυμούν, το σπίτι -μουσείο της Μπουμπουλίνας, καθώς και θα απολαύσουμε τις βόλτες στο νησί. Απόγευμα επιστροφή στο Τολό. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα-Πρωινό και χρόνος για πρωινή περιήγηση μέσα στην πόλη. Στη συνέχεια αναχώρηση για επίσκεψη στο Παλαμήδι, τόπο φυλάκισης του Κολοκοτρώνη. Από εκεί θα πάμε σε κάποια από τις όμορφες παραλίες της περιοχής για μπάνιο. Χρόνος στη θάλασσα και νωρίς το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το βραδάκι θα αναχωρήσουμε για το Αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, όπου όσοι επιθυμούν, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν  τη σημαντική παράσταση  “ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ” του Αισχύλου, συμπαραγωγή του φεστιβάλ Επιδαύρου και του Δ.Η.Π.Ε.Θ.Ε της Βέροιας. Αφού τελειώσει η παράσταση  θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα- Πρωινό και αναχώρηση για τις Μυκήνες, όπου θα ξεναγηθούμε στον χώρο και στο μουσείο. Στη συνέχεια θα  ξεκινήσουμε για την επιστροφή μας. Άφιξη στη Βέροια το βραδάκι.

 

Τιμή συμμετοχής 170Ε

 

                                     Περιλαμβάνει

1.             Μεταφορές και περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα

  1. Τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΕΛΕΝΑ με πρωινό
  2. ΦΠΑ
  3. Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  4. Αρχηγός γραφείου

Δεν περιλαμβάνει το φόρο διαμονής ( 1,5 Ε ανά δωμάτιο τη βραδιά ) που επιβλήθηκε την 1/1/18

καθώς και ό,τι στο πρόγραμμα περιγράφεται ως προαιρετικό
 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 50Ε ΣΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΄΄ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΄΄ Π. ΙΩΑΚΕΙΜ 4  , τηλ 2331028291
 

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παράσταση θα πρέπει να καταβάλουν και το αντίτιμο του εισιτηρίου

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής