breaking news Νέο

ΒΕΡΟΙΑ : Σήμερα δίνεται λύση

ΒΕΡΟΙΑ : Σήμερα δίνεται λύση

Σήμερα το βράδυ, φίλαθλοι, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της, φορείς και παράγοντες, οικονομικοί και αθλητικοί, της πόλης, καλουνται να δώσουν λύση στα προβλήματα που δημιούργησε η κακοδιαχείριση όλων αυτων που τα τελευταία χρόνια διοίκησαν την ποδοσφαιρική εκπρόσωπο της Ημαθίας την θρυλική Βασίλισσα του Βορρά.

Στην ανοιχτή συζήτηση που διοργανώνεται στον πολυχώρο της Ελιάς στις 7.30μ.μ. με πρωτοβουλία του Συλλόγου των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της, η παρουσία όλων είναι απαραίτητη αφου θα παρθούν αποφάσεις που θα καθορίσουν τον τρόπο με τον οποίο θα εκπροσωπηθεί η πόλη της Βέροιας ποδοσφαιρικά τα επόμενα χρόνια.

Αν και κατά πόσο ο ποδοσφαιρικός φορέας που θα μπει από την νέα περίοδο θέλουμε να πιστεύουμε, στη ζωή μας, μπορεί να αποτελέσει συνέχεια του ΓΑΣ τον οποίο όπως ειναι γνωστό τα τελευταία 10-12 χρόνια, η απρονοησία αυτών που πήραν στα χέρια τους τις τύχες του Σωματείου τον οδήγησαν στην αδράνεια.

Ετσι έλλειψε και η δικλείδα που δημιουργεί ο ερασιτέχνης στα επαγγελματικά τμήματα του Συλλόγου και στην συγκεκριμένη περίπτωση την ΠΑΕ, όταν αυτοί που τα διοικούν αυθαιρετούν.

Και με τον τροπο αυτό δίχως αντιστάσεις, οδήγησαν την θρυλική Βασίλισσα του Βορρα, εδώ που την οδήγησαν: στην ανυπαρξία!!

Ομως αυτή είναι μια άλλη ιστορία που την παρούσα στιγμή μπαινει στο περιθώριο (αργότερα και εφόσον βρεθεί λύση για το παρον και το μέλλον της ομάδας μπορεί να επανέλθει στο προσκήνιο και να μας απασχολήσει).

Λέγαμε λοιπόν οτι η παρουσία όλων όσων ενδιαφέρονται για την ποδοσφαιρική εκπρόσωπο της Βέροιας, στην ανοιχτή συζήτηση που διοργανώνεται στον πολυχώρο της Ελιάς από τον Σύλλογο των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών, είναι απαραίτητη αφου θα πέσουν προτάσεις στο τραπέζι, και θα συζητηθούν τρόποι με τους οποίους θα πρέπει να κινηθεί στη συνέχεια η ομάδα ενω πιθανοτατα θα επιλεγεί και η άτυπη επιτροπή που θα πάρει την εντολή να κινήσει τις διαδικασίες για την συμμετοχή στο πρωτάθλημα την νέα περίοδο στην κατηγορία στην οποία θα αποφασιστεί. Και όλα αυτά με την συμβολή του γνωστού Βεροιώτη δικηγόρου και φιλάθλου Κώστα Πουλασιχίδη.

Οσο πιο έντονη είναι η σημερινή παρουσία των φιλάθλων και των φορέων της πόλης όσο περισσότερες προτάσεις πέσουν στο τραπεζι και όσο περισσότερες φωνές ακουστούν σήμερα στην ανοιχτή συζήτηση στον πολυχώρο της Ελιάς, τόσο μειώνονται και οι πιθανότητες η ομάδα να ακολουθήσει λαθος δρόμο και να οδηγηθεί και πάλι σε πανελλήνια αναγνώριση και καταξίωση.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής