breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Ένας πελάτης έμεινε τόσο ικανοποιημένος από το δείπνο του στο εστιατόριο Boka του Σικάγο, που άφησε φιλοδώρημα συνολικού ύψους 2.000 δολαρίων. Εκπρόσωπος του συγκεκριμένου εστιατορίου, που έχει βραβευτεί με αστέρι Μισελέν, δήλωσε ότι ο πελάτης, τον οποίο κατονόμασε ως «Μάικ από το Σιάτλ», έδωσε φιλοδώρημα στον καθένα από τους 17 υπαλλήλους του καταστήματος 100 δολάρια.

Τα 1.700 αυτά δολάρια ήταν επιπλέον του φιλοδωρήματος ύψους 300 δολαρίων, ή αλλιώς του 39% επί των 769 δολαρίων, που ήταν ο λογαριασμός του για ένα δείπνο έξι ατόμων. Στις ΗΠΑ το συνηθισμένο φιλοδώρημα μπορεί να φθάσει έως και το 20% της αξίας ενός γεύματος, σε αντίθεση με το φιλοδώρημα που άφησε ο πελάτης από το Σιάτλ, που ήταν το 260%. Στο λογαριασμό του εστιατορίου στο Instagram αναρτήθηκε μια φωτογραφία του «Μάικ» μαζί με το προσωπικό.

Ο ίδιος ο πελάτης, ο οποίος ζήτησε να επισκεφθεί την κουζίνα, για να δώσει το φιλοδώρημα στους υπαλλήλους, δήλωσε ότι στο Boka έφαγε το καλύτερο φαγητό και απόλαυσε το καλύτερο σέρβις μέχρι σήμερα.

Το Boka άνοιξε πριν από 15 χρόνια και βρίσκεται στην περιοχή του Λίνκολν Παρκ.

Tέτοια ακούμε κι εμείς οι φουκαράδες των 590 ευρώ το μήνα και τρέχουμε κακήν-κακώς να βγάλουμε ένα «μαγικό» εισιτήριο για το Αμέρικα. Ρε πως γυρίζουν οι καιροί….Από προσφυγιά σε προσφυγιά αυτός ο τόπος και τελειωμό δεν έχει….

*****

Πρόταση γάμου περίμενε η νεαρή και τελικά κατέληξε με το τσαγιερό στο χέρι...

Ήταν 14 Φεβρουαρίου του 2016. Η Ημέρα των Ερωτευμένων και μία ιδανική μέρα για να δείξει κανείς την αγάπη του προς το έτερο του ήμισυ.

Τότε, ο Brad Holmes έβγαινε με την αγαπημένη του, Fenny Davies, για έξι μήνες. Οι δυο τους μπορεί να μην είχαν σχέση πολύ καιρό, όμως ήξεραν ότι έχουν βρει ο ένας στον άλλον τον έρωτα της ζωής τους. Εκείνη λοιπόν τη μέρα, ο Brad αποφάσισε να κάνει μία πρόταση στη σύντροφό του, μια πρόταση όμως, που αλλιώς φανταζόταν εκείνη…

Ο νεαρός πήρε το κουτάκι, άνοιξε την κάμερα, γονάτισε και συγκινημένος τη ρώτησε: «Μπορείς να μου φτιάξεις ένα τσάι;». H Fenny προσπαθούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της στη θέα του αγαπημένου της να γονατίζει. Ήταν δάκρυα συγκίνησης, μέχρι τη στιγμή που της είπε για το τσάι. Τότε ήταν αληθινά δάκρυα…

Η φάρσα του Brad με το φακελάκι τσάι στο κουτάκι, έγινε γρήγορα viral και ακόμα και σήμερα χαρίζει άφθονο γέλιο σε όποιον την παρακολουθεί…

Γέλιο στον κόσμο, γιατί της Fenny σίγουρα της έχει κοπεί από καιρό. Όσο για τον πλακατζή Brad, σίγουρα το «φυσάει το τσάι και δεν κρυώνει»….

*****

Έβαζε κάθε μέρα κέρματα από ρέστα στον κουμπαρά του για 45 ολόκληρα χρόνια. Δείτε πόσα κατάφερε να μαζέψει...

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσα χρήματα θα μπορούσατε να μαζέψετε, αν κάθε μέρα βάζατε σε έναν κουμπαρά κέρματα από τα ρέστα σας; Ο Botha Anders από τη Λουιζιάνα κράταγε σε κουμπαρά κέρματα εδώ και 45 χρόνια…

Μέσα σε αυτές τις 4 δεκαετίες, ο Botha κατάφερε να γεμίσει 5 γαλόνια νερού με κέρματα. Όταν πια μεγάλωσε, αποφάσισε ότι ήρθε η στιγμή να πάει στην τράπεζα, να μετρήσει τα κέρματα που με κόπο είχε συλλέξει και να δει πόσα χρήματα κατάφερε να μαζέψει με αυτόν τον τρόπο.

«Μάζευα χρήματα από παντού. Είτε από ρέστα από τις αγορές μου, είτε από το δρόμο. Το ήξερα ότι η αξία των κερμάτων ήταν ελάχιστη, όμως ήμουν πολύ διψασμένος και μάζευα από όπου μπορούσα, ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θα μαζευτεί ένα αξιόλογο ποσό! Για αυτό και είχα πολύ αφοσίωση και εγκράτεια, ώστε να μην τα πειράξω ποτέ στα 45 αυτά χρόνια», δηλώνει ο ίδιος.

Πέντε ολόκληρες ώρες χρειάστηκαν οι υπάλληλοι της τράπεζας, για να μετρήσουν τα κέρματα. Και το αποτέλεσμα; 5.136 δολάρια στην τσέπη του!

Που λέει ο λόγος, στο σεντούκι του εννοούμε…..

*****

Αυτή η πιτσιρίκα περιμένει τη μαμά της να γυρίσει από τη δουλειά για ένα και μόνο σκοπό! Να πάνε μαζί στο φαρμακείο της γειτονιάς τους!

Η 4χρονη είναι εθισμένη στα φαρμακεία και η καλύτερη της στιγμή είναι όταν φτάνει η ώρα να το επισκεφτεί. Όταν λοιπόν έφτασε η μέρα, που θα γιόρταζε τα γενέθλιά της, ήξερε ποιο θα ήταν το θέμα για το πάρτι της… τα φαρμακεία!

Στο πάρτι επικρατούσε το κόκκινο και το άσπρο χρώμα, από τα τραπεζάκια και τις καρέκλες μέχρι τις χαρτοπετσέτες, αλλά και την τούρτα γενεθλίων της. Η μικρή ήταν ντυμένη με μία καρό ασπροκόκκινη μπλούζα και πρόσφερε στους καλεσμένους της καραμέλες σε συσκευασία χαπιών.

Μάλιστα, η εμμονή της μικρής Iris Gill για το CVS Φαρμακείο έκανε το γύρο του διαδικτύου. Το φαρμακείο την ευχαρίστησε για το θεματικό πάρτι της και της έκανε πλούσια δώρα γενεθλίων! Αχρείαστα να ‘ναι…!

*****

Πάει ένας τύπος μετά από πολύ καιρό στο γιατρό του να ρωτήσει για τα αποτελέσματα από κάτι εξετάσεις που είχε κάνει.

- «Τι γίνετε γιατρέ; Όλα καλά, έτσι;»

- «Δυστυχώς έχω για σένα δυσάρεστα νέα και πολύ δυσάρεστα νέα, λέει ο γιατρός. Ποια θες να ακούσεις πρώτα;»

- «Τι μου λες γιατρέ μου τώρα; Με κάνεις και ανησυχώ. Πες μου τα δυσάρεστα πρώτα. Τι τρέχει;»

- «Κοίτα!! Οι εξετάσεις δείχνουν ότι έχεις 24 ώρες ζωής!!!»

- «Τι λες ρε γιατρέ τώρα;; Και τα πολύ δυσάρεστα ποια είναι δηλαδή;»

- «Σε ψάχνω από χθες...!!!»


πρόταση γάμου
κέρματα
πάρτυ γενεθλίων
γιατρός

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής