breaking news Νέο

Νάουσα - Αλεξάνδρεια - Τρίκαλα, που βαδίζουν μετά τον υποβιβασμό;

Νάουσα - Αλεξάνδρεια - Τρίκαλα, που βαδίζουν μετά τον υποβιβασμό;

Στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής φέτος συνέβει αυτό που όλοι οι ημαθιώτες φίλαθλοι νομίζω απευχόμασταν.

Υποβιβάστηκαν και οι τρεις ομάδες της περιοχής μας κάτι πρωτόγνωρο για την Ημαθία.

Βέβαια η Νάουσα, με τις υπόλοιπες ομάδες που υποβιβάστηκαν οριακά, κάνουν μια προσπάθεια μήπως καταφέρουν τελικά να παραμείνουν στην κατηγορία.

Ανεξάρτητα όμως με το τι μπορεί να πετύχουν και για να μην τρέφουμε με φρούδες ελπίδες τους φιλάθλους ελάχιστες ελπίδες έχουν να καταφέρουν κάτι, καθώς με βάση την προκήρυξη του πρωταθλήματος εχουν υποβιβαστεί τόσο η Νάουσα, όσο και η Αλεξάνδρεια με τα Τρίκαλα και αυτό κάθε αλλο παρά αποτελεί βήμα προόδου για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της περιοχής, παρότι η επιστροφή των τριών που την περίοδο που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη αγωνίζονταν στην Γ’ Εθνική, στο τοπικό πρωτάθλημα θα του προσδώσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον και αίγλη.

Το ερώτημα βέβαια που προκύπτει απο τον υποβιβασμό των τριών ομάδων της Ημαθίας στα τοπικά πρωταθλήματα είναι αν και κατά πόσο τις έχει επηρεάσει το γεγονός και σε τι επίπεδο θα κινηθούνε την νέα χρονιά.

Η αλήθεια είναι ότι θα χρειαστεί λίγο χρόνο ακόμη για να συνέλθουν από την φετινή κατάληξη της προσπάθειας τους που σίγουρα για αλλού στόχευε και αλλού κατέληξε. Και κυρίως η Νάουσα που έκανε μια εξαιρετική πορεία στον πρώτο γύρο όμως δεν καταφερε όπως αποδείχθηκε, να καλύψει το κενό που άφησε πισω του ο Κώστας Κωτσιόπουλος που μεταγράφηκε στον Ατρόμητο με αποτέλεσμα να αποκτήσει μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα και σε συνδυασμό με κάποια ατυχή αποτελέσματα όπως η ήττα απο τον ουραγό Καμπανιακό και να οδηγηθεί στον υποβιβασμό, την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Πως λοιπόν θα πορευθούν τη νεα χρονιά οι τρεις ομάδες που υποβιβάστηκαν απο την Γ’ Εθνική; Σε καλύτερη μοίρα νομίζουμε αυτή τη στιγμή οτι βρίσκεται η ομάδα του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων που έχει ακόμη αγωνιστικές υποχρεώσεις καθώς παίζει στο κύπελλο ερασιτεχνικών ομάδων και επιπλέον έχει εδώ και πολύ καιρό ετοιμη διοικητική λύση.

Μπορεί ο Τάκης Παπαδόπουλος να αποχωρεί από την ενεργό δράση όμως αφήνει πίσω τον γιο του ο οποίος ήδη συμμετείχε και φέτος στο ΔΣ της ομάδας των Τρικάλων και θα συνεχίσει με μια παρέα συνομιλήκων του.

Ποιοί θα είναι οι στόχοι του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων την νέα χρονιά θα το διαπιστώσουμε όταν ξεκινήσει ο σχεδιασμός της ομάδας. Το σίγουρο είναι οτι στα Τρίκαλα δεν θα υπάρξει διοικητικό κενό και η ομάδα θα συνεχίσει κανονικά.

Το ίδιο θεωρούμε οτι θα συμβεί και με την Νάουσα, ανεξάρτητα σε ποιά κατηγορία θα αγωνίζεται.

Η οικογένεια Μπέκα που τα τελευταία χρόνια στηρίζει την ιστορική ομάδα, δεν νομίζουμε οτι θα την αφήσει απροστάτευτη σ’ αυτή την δύσκολη στιγμή, την οποία δημιούργησε ο υποβιβασμός της και μάλιστα την τελευταία αγωνιστική μέσα στην έδρα της.

Εκτίμηση μας λοιπόν είναι οτι και η Νάουσα τα προηγούμενα χρόνια δεν θα αντιμετωπίσει διοικητικό κενό.

Αντίθετα ερωτηματικό για το πως θα πορευθεί την νέα περιοδο αποτελεί ο τρίτος της παρέας, ο Φίλιππος Αλεξανδρειας, δίχως αυτό να σημαίνει απαραίτητα οτι θα αντιμετωπίσει διοικητικό πρόβλη-      μα.

Το κακό για την ομάδα της Αλεξάνδρειας είναι οτι ενω δούλεψε σωστά και δημιούργησε ένα υγιές σύνολο με νεαρούς ως επί το πλείστον ποδοσφαιριστές από την γύρω περιοχή, μια άστοχη ενέργεια αυτή της καταχρηστικής συμμετοχης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ήρθε να τα διαλύσει όλα και σήμερα θα πρέπει να ξεκινήσει και πάλι από την αρχή.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής