breaking news Νέο

"ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ - ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ", επιστολή του Γιώργου Βαρακλή

Το Δημογραφικό είναι η κυριότερη απειλή για ένα Κράτος, μεγαλύτερη από την οικονομική κρίση ακόμη και από εμπόλεμη κατάσταση, συντελεί στον αφανισμό ολόκληρου Έθνους.

Για να διατηρηθεί Δημογραφικά ένα Κράτος χρειάζεται ένας ορισμένος αριθμός γεννήσεων ανά οικογένεια (κατά μέσον όρο), που ανέρχεται σε 2,3 παιδιά.  Όταν αυτός ο αριθμός μειώνεται, το Κράτος «γερνάει», όταν ο αριθμός γεννήσεων μειωθεί στα 1,9 παιδιά, αρχίζουν τα δύσκολα και κάτω από 1,7 παιδιά ανά οικογένεια, τότε η αναπλήρωση του πληθυσμού γίνεται ανέφικτη με όλες τις συνέπειες για το Κράτος ή το Έθνος, ένα Κράτος γερόντων δίχως ελπίδα, δίχως προοπτικές, συντηρώντας το με επιδόματα πείνας και περιμένοντας τον αφανισμό του.

Ο μέσος όρος γεννήσεων ανά οικογένεια στην Ελλάδα είναι μόλις 1,3 παιδιά, στην τελευταία απογραφή, παιδιά έως 18 ετών είναι μόλις 800 χιλιάδες αντί των 2 εκατομμυρίων και άνω, ο μέσος όρος στην Ευρώπη είναι πάλι 1,3 παιδιά. Η πολιτική που ασκεί η Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως και η Ελλάδα για το δημογραφικό πρόβλημα, είναι, ο πληθυσμός να αναπληρωθεί με μετανάστες, το βιώνουμε τα τελευταία χρόνια έντονα.

Δυστυχώς οι πολιτικές που ασκήθηκαν και ασκούνται στην Ελλάδα από όλα τα Κόμματα τα τελευταία 40 χρόνια, έχουν συμβάλει ώστε η κατάληξη να είναι μια τραγωδία. Τραγωδία, γιατί οι πολιτικές και οι πολιτικάντηδες μας έμαθαν να αδιαφορούμε για την ταυτότητά μας, την ιστορία μας, τον πολιτισμό μας, το παρελθόν μας, μας έμαθαν να αδιαφορούμε στον κίνδυνο να αφομοιωθούμε εμείς από τις άλλες εθνότητες, που εισβάλουν λαθραία στη Χώρα μας, όλα αυτά συμβάλλουν σε γενοκτονία του Έθνους μας.

Γενοκτονία δεν γίνεται μόνο με τα όπλα εν καιρώ πολέμου, γενοκτονία γίνεται με λανθασμένες πολιτικές επί του δημογραφικού, όπως με την υπερφορολόγηση, κλείνοντας επιχειρήσεις και «πόρτες» σε νέους επαγγελματίες, με την ανεργία που αναγκάζονται να ξενιτεύονται τα παιδιά μας σε άλλα κράτη, με μισθούς πείνας και η αποφυγή του θεσμού της οικογένειας από τους νέους μας.

Εμείς παραμένουμε θεατές, καναπεδάτοι, εκλιπαρώντας για ένα ευρώ αύξηση ή για μία θέση έστω και 5μηνη στο δημόσιο. Όλοι μας όμως συμβάλλουμε με τις πράξεις μας στη Γενοκτονία και είμαστε συνυπεύθυνοι στον αφανισμό της Πατρίδας μας, Είμαστε Ηθικοί αυτουργοί στο έγκλημα που συντελείται από Εμάς για Εμάς !!!

Βαρακλής Γιώργος


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής