breaking news Νέο

Στο Βόλο την Κυριακή ο Φίλιππος

Στο Βόλο την Κυριακή ο Φίλιππος

Έπειτα απο ένα περίπου μήνα αποχής, η ανδρική ομάδα του Φιλίππου Βέροιας επιστρέφει στο παρκέ και αντιμετωπίζει την Κυριακή 22 Απριλίου στο εκτός έδρας παιχνίδι την ομάδα της Νίκης Βόλου. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17:00 και διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν οι κ.κ Αγραφιώτης Ιωάν. και Λουλουδιάδης.

Ο Δημήτρης Γκίμας δήλωσε : «Επειτα απο ένα περίπου μήνα αποχής, επιστρέφουμε στο πρωτάθλημα με ένα απο τα δυνατότερα παιχνίδια της χρονιάς, στο Βόλο.  Η Νίκη Βόλου έχει ένα απο τα καλύτερα ρόστερ της κατηγορίας κι έτσι η πορεία της δεν μπορεί να χαρακτηριστεί τυχαία.

Γνωρίζουμε ότι για τους γηπεδούχους το παιχνίδι είναι χωρίς αύριο, τόσο για την απευθείας άνοδο, όσο και για τη δεύτερη θέση. Γνωρίζουμε επίσης τη θερμή ατμόσφαιρα, που δημιουργούν οι φίλοι της Νίκης.  Από την πλευρά μας προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και σωματικά και ψυχολογικά για ένα σκληρό κι ανταγωνιστικό παιχνίδι, ξέροντας ότι η μαθηματική άνοδος για μας απέχει λίγα ακόμη μέτρα».

 

Η. Λαζός : «Το Veria Camp είναι πλέον θεσμός»

Με αφορμή τη συνέντευξη τύπου για το 4ο Veria Basketball Camp, που δόθηκε στο Δημαρχείο Βέροιας, τη Δευτέρα 16 Απριλίου 2018, ο Ηλίας Λαζός (πρόεδρος διοικούσας επιτροπής μπάσκετ Φιλίππου Βέροιας) ανέφερε :

«Είναι μία ευχάριστη συγκυρία για το μπάσκετ του νομού μας η στιγμή αυτή. Θα ξεκινήσω λίγο πρώτα από αυτό και μετά θα καταλήξω στο Camp. Γενικά το μπάσκετ είναι στα πάνω του στο νομό μας και από τη δική μας ομάδα και από την ομάδα του ΑΟΚ και ακόμα και από τις δύο άλλες ομάδες του νομού, τους Αετούς και τη Μελίκη, οι οποίοι από ό,τι φαίνεται πετυχαίνουμε όλοι μας, τους στόχους που είχαμε θέσει από την αρχή της χρονιάς, ο καθένας από το δικό του μετερίζι και εύχομαι το ίδιο να γίνει και για τις χρονιές που έρχονται.
Οπότε είμαστε σε μία θετική μπασκετική αύρα και θεωρώ ότι αυτό το Camp έρχεται σαν επιστέγασμα μιας καλής χρονιάς για όλους μας, για να κλείσει με τον ίδιο πετυχημένο τρόπο την αθλητική χρονιά. Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από τον ερχομό του Κώστα και του Μανώλη Παπαμακάριου, οι οποίοι θα κλείσουν έτσι τη χρονιά μας. Θα ήταν ευχής έργον να ήταν και μεγαλύτερης χρονικής διάρκειας το camp, αλλά κάποιοι τεχνικοί λόγοι, από ό,τι ξέρω, δεν επέτρεψαν την επιμήκυνσή του και σε δεύτερη εβδομάδα.
Στην τέταρτή του χρονιά πλέον το Veria Basketball Camp έχει καθιερωθεί ως θεσμός, δεν είναι πλέον μία ευχή. Εύχομαι να συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμα και τα γήπεδα να γεμίσουν από παιδικές φωνές και τα μάτια των παιδιών από πολλές μπασκετικές εικόνες από τους καλύτερους που μπορούν να τους τις δώσουν».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής