breaking news Νέο

Επέστρεψαν σε ρυθμούς προπονήσεων οι παίκτες του ΑΟΚ Βέροιας

Επέστρεψαν σε ρυθμούς προπονήσεων οι παίκτες του ΑΟΚ Βέροιας

Στις προπονήσεις επέστρεψαν από την Τρίτη οι παίκτες της ανδρικής ομάδας του ΑΟΚ Βέροιας, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Αρίωνα Πτολεμαϊδας της μεταπροσεχούς αγωνιστικής (23η), δεδομένου ότι στην 22η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (22/4), σηματοδοτώντας και την έναρξη του, υπάρχει το υποχρεωτικό ρεπό της ομάδας.

Ο τεχνικός του Βεροιώτικου συλλόγου Κώστας Ηλιάδης στις προπονήσεις που πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα εχει ρίξει το βάρος στην φυσική κατάσταση, ενω από την ερχόμενη εβδομάδα οι προπονήσεις των “μπλε” θα επικεντρωθούν πάνω στον προσεχή αντίπαλο τους (Αρίωνα Πτολεμαϊδας).

Μοναδικό πρόβλημα για τον ΑΟΚ Βέροιας ο Μάριος Τρομπούκης, που έχει υποστεί διάστρεμμα και υποβάλλεται σε πρόγραμμα αποθεραπείας ακολουθώντας παράλληλα και ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Πάντως οι πιθανότητες ο παίκτης να αγωνισθεί κατά του Αρίο- να Πτολεμαϊδας είναι μοιρασμένες.

 

3η θέση για τους παίδεςτου ΑΟΚ Βέροιας

Ακόμα, 3 νίκες και 2 ήττες ηταν ο απολογισμός της παρουσίας της παιδικής ομάδας του ΑΟΚ Βέροιας στους προκριμματικούς αγώνες παίδων Βορείου Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό της Νεάπολης Θεσσαλονικης την περασμένη εβδομάδα.

Ειδικότερα, οι παίκτες του Κώστα Καπνά πήραν το ροζ φύλλο της νίκης απέναντι στον Αίολο Τρικάλων, την Αλφα Αγρινίου και την Ευρώπη Πευκοχωρίου, ενω γνώρισαν την ήττα από τον Αρίονα Ξάνθης (που τερμάτισε πρώτος στον όμιλο και πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης στην τελική φάση της διοργάνωσης) και τον Πρωτέα Γρεβενών, όπου και κατελαβαν την 3η θέση.

«Θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι ακόμα καλύτερα για εμας, αν αντιμετωπίζαμε τους αντιπάλους μας με διαφορετική σειρά στο πρόγραμμα των αγώνων, αφου μετά τις δυο ήττες που κάναμε στο ξεκίνημα, στη συνέχεια βρήκαμε το ρυθμό μας και πετύχαμε τρεις νίκες στη σειρά” σχολίασε ο Κώστας Ηλιάδης, που συνέδραμε στο κωουτσάρισμα της παιδικής ομάδας σ’ αυτήν την προσπάθεια της.

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ:

ΠΑΥΛΟΣ ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΙΔΗΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής