breaking news Νέο

Τέσταρε τις δυνάμεις του, ο Φίλιππος στο χθεσινό φιλικό με τον Ιωνικό στα Διαβατά, εν όψει Νίκης Βόλου

Τέσταρε τις δυνάμεις του, ο Φίλιππος στο χθεσινό φιλικό με τον Ιωνικό στα Διαβατά, εν όψει Νίκης Βόλου

Με φιλικό παιχνίδι στα Διαβατά απεναντι στον Ιωνικό, χθες το απόγευμα, συνεχίστηκε ο κύκλος προετοιμασίας του Φιλίππου, εν όψει της Κυριακάτικης εκτός έδρας αναμέτρησης με την Νίκη Βόλου. Στην φιλική αυτη κόντρα ο Δημήτρης Γκίμας είχε την ευκαιρία να δει αγωνιζόμενους τους παίκτες του και να βγάλει πολύτιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Από το ματς αυτό βέβαια, δεν έλλειψε και ο Δημήτρης Σουτζόπουλος, ο οποίος τόσο στις προπονήσεις όσο και στα ματς συμμετέχει φορώντας προστατευτική μάσκα, προκειμένου να προφυλαχθεί, μετά το κάταγμα το οποίο υπέστη στο ματς της 20ης αγωνιστικής κόντρα στον Ευαθλο Πολυκάστρου εκτός έδρας.

Οι “ερυθρόλευκοι” της Βέροιας θα δώσουν συνέχεια σήμερα στην προετοιμασία τους με μια προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στο “Δημητριος Βικέλας”, υπό τις οδηγίες των Δημήτρη Γκίμα και Χρήστου Μπλατσιώτη, ενω αύριο είναι προγραμματισμένη να γίνει η τελευταία προπονηση της ομάδας, η οποία και θα έχει χαρακτήρα ξεμουδιασματος.

Μιλώντας για το ματς αυτό ο τεχνικος καθοδηγητής του Φιλίππου Βέροιας τόνισε: «Έπειτα από ένα περίπου μήνα αποχής επιστρέφουμε στο πρωτάθλημα με ένα από τα δυνατότερα παιχνίδια της χρονιάς στο Βόλο. Η Νίκη Βόλου έχει ένα από τα καλύτερα ρόστερ της κατηγορίας κι έτσι η πορεία της δεν μπορεί να χαρακτηριστεί τυχαία.

Γνωρίζουμε ότι για τους γηπεδούχους το παιχνίδι είναι χωρίς αύριο τόσο για την απευθείας άνοδο όσο και για την δεύτερη θέση. Γνωρίζουμε επίσης την θερμή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι της Νίκης. Από την πλευρά μας προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και σωματικά και ψυχολογικά για ένα σκληρό κι ανταγωνιστικό παιχνίδι ξέροντας ότι η μαθηματική άνοδος για μας απέχει λίγα ακόμη μέτρα».

 

Το μεσημέρι της Κυριακής

η αναχώρηση για τον Βόλο

• Την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι η αποστολη του Φιλίππου θα ξεκινησει την κάθοδο της στον Θεσσαλικό κάμπο με προορισμό την πανέμορφη πόλη του Βόλου, για να τεθεί το σύνολο του Δημήτρη Γκίμα αντιμετωπο με αυτό του κ. Πρέκα (θυμίζουμε οτι στον αγώνα του πρώτου γύρου ο Φίλιππος είχε πετύχει περηφανή νίκη επι της Βολιώτικης ομαδας με 91-67) με επιδίωξη να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερι του και την δυνατότητα να βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογικής ιεραρχίας και σε απόσταση πάντα δυο βαθμών από τον ακολουθούντα σύλλογο του Φαίακα Κέρκυρας (τον οποιο ο Φίλιππς σημειωτέον θα υποδεχθεί στο “Δημήτριος Βικέλας” στην 24η αγωνιστική, ενω - όπως έχει γίνει γνωστό - οι άνθρωποι του μπασκετικού Φιλίππου ετοιμάζουν φιέστα ανόδου στο τελευταίο - 20 Μαϊου - εντός έδρας παιχνίδι με τον Πρωτέα Γρεβενών.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΠΑΥΛΟΣ ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΙΔΗΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής