breaking news Νέο

Έγινε το πρώτο βήμα!!!

  • Έγινε το πρώτο βήμα!!!
  • Έγινε το πρώτο βήμα!!!
  • Έγινε το πρώτο βήμα!!!
  • Έγινε το πρώτο βήμα!!!
  • Έγινε το πρώτο βήμα!!!
  • Έγινε το πρώτο βήμα!!!
  • Έγινε το πρώτο βήμα!!!
  • Έγινε το πρώτο βήμα!!!
  • Έγινε το πρώτο βήμα!!!

Το πρώτο βήμα, για την επανεκκίνηση της Βέροιας, της θρυλικής Βασίλισσας του Βορρά, έγινε την Τετάρτη το βραδυ στη ανοικτή συζήτηση που προκαλεσε ο Σύλλογος Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της στον πολυχώρο της Ελιάς.

Στο καλεσμα του Συλλόγου των Παλαιμάχων ανταποκρίθηκαν περισσότεροι απο 200 απλοί φίλαθλοι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της, πρώην παράγοντες της ομάδας και φορείς της πόλης, ενω το παρόν του έδωσε και ο Δημαρχος Κώστας Βοργιαζίδης.

Στο πάνελ εκτος από τους δυο εκπροσώπους του Συλλόγου των παλαιμάχων, τον πρόεδρο του Τάκη Παπατζίκο και τον αντιπρόεδρο του Θωμά Παπαδόπουλο και ο γνωστός Βεροιώτης Δικηγόρος και φίλαθλος Κώστας Πουλασιχίδης που στηρίζει την προσπάθεια, καθώς και ο άνθρωπος που ηταν επικεφαλής της διοίκησης, που πριν 18 χρόνια είχε βγάλει από το ιδιο αδιέξοδο στο οποίο έχει οδηγηθεί και σήμερα η ομάδα ο Κώστας Γκαβαϊσές και από κάτω η αίθουσα του πολυχώρου της Ελιάς όπως ήδη αναφέραμε κατάμεστη από 200 και πλεον Βεροιωτες φιλάθλους να αγωνιούν για την τύχη της ομάδας τους.

Στο ξεκίνημα της διαδικασίας και ύστερα από ένα σύντομο καλοσώρισμα του προέδρου του Συλλόγου των παλαιμάχων Τάκη Παπατζίκο και του Κώστα Γκαβαϊσέ τον λόγο πήρε ο δικηγόρος του πανελ Κώστας Πουλασιχίδης διευκρινίζοντας οτι η συγκέντρωση γίνεται για να επανεργοποιηθεί ο ΓΑΣ ο οποίος εδώ και αρκετά χρόνια παραμένει ανενεργός και αυτό όχι μόνο επειδή σαν θεματοφύλακας του είναι ο μόνος που μπορεί να εγγυηθεί την συνέχεια του σωματείου αλλά και για να διασφαλίσει τα περιουσιακά του στοιχεία. Και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να υπάρξει πρόσθεσε εκλεγμένη διοικηση.

Πρότεινε λοιπόν να γίνει μια πρώτη καταγραφή των παλαιών μελών του ΓΑΣ, που δεν είναι απαραίτητο να είναι ταμειακώς τακτοποιημένα - και πως εξ άλλου θα μπορούσαν να ηταν τακτοποιημένα ταμειακώς όταν η ομάδα ηταν ανενεργή εδώ και 12 χρόνια; - και από τα παλιά αυτά μέλη να προταθούν στο Πρωτοδικείο 9-11 ονοματα που θα αποτελέσουν την προσωρινή διοίκκηση του ΓΑΣ, η οποία θα έχει εντολη να προκαλέσει Γενική Συνέλευση κατά την διάρκεια της οποίας θα συζητηθούν θέματα αγωνιστικά της ομάδας ενω θα εκλέξει και την νέα διοίκηση του ΓΑΣ.

Διευκρινίστηκε επίσης οτι αν η σημερινή διοίκηση της ΠΑΕ δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής όπως δικαιούται τότε ο ΓΑΣ δεν μπορεί να αγωνιστεί σε άλλη κατηγορία και απλά θα παραμείνει θεματοφύλακας της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Αν πάλι η ΠΑΕ δεν δηλώσει συμμετοχή στην Γ’ Εθνική τότε υποβιβάζεται στα τοπικά πρωταθλήματα και αυτομάτως μπαίνει σε καθεστώς εκκαθάρισης.

Επίσης επισημάνθηκε ότι οι διοικήσεις του ΓΑΣ εκλεγμενες και διορισμένες δεν έχουν καμια απολύτως ευθύνη για τα χρέη που δημιούργησε η ΠΑΕ, ενω αν δεν δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής η ΠΑΕ, τότε μπορεί να συμμετάσχει ο ΓΑΣ που όμως σ’ αυτήν την περίπτωση θα ξεκινήσει από την Γ’ ερασιτεχνική κατηγορία. Ολα αυτά τα σενάρια ομως όπως επισήμανε ο Κώστας Πουλασιχίδης μπορεί να συζητηθούν στην Γενική Συνέλευση που θα ακολουθήσει και αυτό που προέχει είναι να κατατεθεί αύριο κιόλας αίτηση τουλάχιστον από δυο παλαιά μέλη του ΓΑΣ για διορισμό προσωρινής διοίκησης που θα κινήσει τις δικαδικασίες και αυτό θα πρέπει να γίνει άμεσα, “αύριο κιόλας όπως χαρακτηριστικά τόνισε” για να προλάβουμε τις ημερομηνίες.

Η διαδικασία έληξε με την επιλογή μιας λίστας από 11 παλαιά μέλη του ΓΑΣ που θα κινήσουν την διαδικασία θα προταθούν για την διοίκηση πρωτοδικείου που θα οδηγήσει τον ΓΑΣ σε Γενική Συνέλευση και σε εκλογή νέου ΔΣ που την αποτελούν οι: Διαμάντης Στέργιος, Γκαβαϊσές Κώστας, Κουτσιώνης Γιωργος, Φιλιππίδης Δάνος, Ασλάνογλου Κώστας, Σακαλής Μιχαήλ, Αράβας Βασίλης, Αράβας Γιώργος, Καζαντζίδης Φιλαρετος, Τσιμόπουλος Κώστας, Γαλανομάτης Βίλλης. Από τους ένδεκα οι δυο θα υποβάλλουν την αίτηση και οι υπόλοιποι 9 θα αποτελέσουν την διοίκηση πρωτοδικείου.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Στην συνάντηση όπως ήδη αναφέραμε παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης ο οποιος στην σύντομη ομιλία του τόνισε ότι ο Δήμος στέκεται αρωγός στην προσπαθεια αναγέννησης της ομάδας και οτι θα συμμετάσχει με εκπρόσωπο του στην διοίκηση, ενω ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Στέργιος Διαμάντης υποστήριξε οτι η ΠΑΕ οφείλει ένα ενοικιο για την χρήση του Δημοτικού Σταδίου και αν το καταβάλει δεν μπορεί ο ΚΑΠΑ να διακόψει μονομερώς την σύμβαση που υπάρχει.

Οσον αφορά τον χορτοτάπητα που δεν ποτίζεται ανέφερε οτι κινδυνεύει να καταστραφεί αφου η ΠΑΕ οφείλει ένα μεγάλο ποσό στη ΔΕΗ και έχει κοπεί το ρεύμα στο Στάδιο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ποτιστεί.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής