breaking news Νέο

«4ο Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών» του Λυκείου Ελληνίδων Βέροιας στο «Χώρο Τεχνών»

«4ο Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών» του Λυκείου Ελληνίδων Βέροιας στο «Χώρο Τεχνών»

Το Λύκειο των Ελληνίδων της Βέροιας, έχοντας στο ενεργητικό του 37 και πλέον χρόνια συνεχούς παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα της Ημαθίας και μετά τη μεγάλη επιτυχία των τριών προηγούμενων Παιδικών Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών, συνεχίζει αυτή την ιδιαίτερη γιορτή πολιτισμού.

Το 4ο Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών θα πραγματοποιηθεί στις 21 και 22 Απριλίου, στο χώρο Τεχνών Δήμου Βέροιας, με τη συμμετοχή της ΠΕ Ημαθίας και σε συνεργασία με την ΚΕΠΑ  Δ. Βέροιας.

Στο Φεστιβάλ θα συμμετάσχουν περισσότερα από 500 παιδιά 6-12 ετών και συνοδοί τους από επιλεγμένους αξιόλογους πολιτιστικούς συλλόγους από όλη την Ελλάδα. Παράλληλα με το φεστιβάλ παραδοσιακών χορών, θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο μία σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων με θέμα την παράδοση μέσα από τα μάτια των παιδιών.

Πρόκειται για μία σοβαρή και ποιοτική εκδήλωση, με μοναδικό στόχο την προβολή, διάδοση και διάσωση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, η οποία δίνει ευκαιρίες δημιουργικής έκφρασης στα παιδιά, που παίρνουν τη σκυτάλη για τη συνέχιση της παράδοσης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής