breaking news Νέο

Ανοίξανε και μας περιμένουνε!

Ανοίξανε και μας περιμένουνε!

Ανοίξανε και μας περιμένουνε! Από την Πέμπτη «άνοιξε» στο taxisnet η δυνατότητα για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων (φορολογικού έτους 2017). Μέσω της εφαρμογής αυτής είναι πλέον δυνατές η ηλεκτρονική συμπλήρωση και η υποβολή του βασικού εντύπου Ε1 της φετινής φορολογικής δήλωσης και των συνοδευτικών εντύπων Ε2 για τα εισοδήματα από ακίνητα και Ε3 για τα αναλυτικά οικονομικά στοιχεία επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών. Η εφαρμογή λειτουργεί μέσα από τη νέα ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, η οποία δημιουργήθηκε από το τεχνικό επιτελείο της ΑΑΔΕ και βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.aade.gr.

Το δε χρονοδιάγραμμα εξόφλησης των φόρων δεν αλλάζει. Η εξόφληση του φόρου μπορεί να γίνει είτε εφάπαξ, είτε σε τρεις ίσες διμηνιαίες δόσεις, ως εξής : έως 31 Ιουλίου, 28 Σεπτεμβρίου και 30 Νοεμβρίου.

Φέτος όμως, όπως γίνεται πλέον για κάθε βεβαιωμένη φορολογική οφειλή, η οποία δεν έχει καταστεί ληξιπρόθεσμη, ο φορολογούμενος έχει τη δυνατότητα να «σπάσει» ακόμα και την κάθε δόση σε 12 μηνιαίες καταβολές.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής