breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Ο Wira Kusuma είναι από τους λίγους αγρότες της Ινδονησίας, που έχει στη φάρμα του μαύρο κοτόπουλο. Μέχρι και τα κόκαλα αυτού του κοτόπουλου είναι 100% μαύρα.

Η ράτσα ονομάζεται Ayam Cemani. Το μαύρο χρώμα αυτών των πουλιών δεν περιορίζεται μόνο στο φτέρωμα, αλλά και το δέρμα τους, το ράμφος, το εσωτερικό του στόματος και το κρέας τους. Με άλλα λόγια, το μόνο που δεν είναι μαύρο πάνω τους, είναι το αίμα τους.

«Πάντα άκουγα ότι υπάρχει ένα σπάνιο είδος κοτόπουλου, που είναι εκατό τοις εκατό μαύρο, όμως ποτέ δεν το είχα δει από κοντά. Όταν επισκέφτηκα μια φορά τη φάρμα ενός φίλου μου, είδα το μαύρο κοτόπουλο και εντυπωσιάστηκα! Ήθελα να το αποκτήσω και εγώ!», δήλωσε ο Wira Kusuma.

Το χρώμα του κοτόπουλου αυτού ευθύνεται στα υψηλά επίπεδα μελανίνης του. «Βρήκα τελικά από κάποιον και αγόρασα 3 κοτόπουλα. Έτσι ξεκίνησαν όλα. Η αγορά μαύρου κοτόπουλου είναι πανάκριβη. Ξεκινά από 700 δολάρια και φτάνει τα 1.400 το κάθε κοτόπουλο«, συμπληρώνει.

Το μαύρο κοτόπουλο λέγεται ότι φέρνει ευτυχία, ηρεμία και καλή τύχη στον ιδιοκτήτη του. «Είμαι περήφανος για αυτά. Τα πλένω και τα ταΐζω καθημερινά. Όταν είμαι εγώ χαρούμενος, είναι και αυτά, όταν δεν είμαι καλά, δεν τρώνε. Έχω μια ιδιαίτερη σχέση μαζί τους πιστεύω!», κατέληξε.

*****

Μετά το θάνατο του ιδιοκτήτη του, πήγαινε στο νεκροταφείο και κοιμόταν δίπλα του. Η συγκινητική ιστορία του Capitan...

O Miguel Guzman πέθανε ξαφνικά στην Αργεντινή, αφήνοντας πίσω την οικογένειά του και τον αγαπημένο του φίλο, τον τετράποδο Capitan.

Ήταν πριν 11 χρόνια, όταν ο Capitan εξαφανίστηκε λίγο μετά το θάνατο του ιδιοκτήτη του. Η οικογένειά του πίστευε ότι ο σκύλος τους χάθηκε. Η αλήθεια όμως ήταν άλλη…

Ο σκύλος είχε βρει καταφύγιο στο νεκροταφείο, που ήταν θαμμένος ο αγαπημένος του φίλος, ο Μiguel. Ο σκύλος κοιμόταν κάθε βράδυ εκεί, μέχρι που πριν ένα χρόνο, άφησε την τελευταία του πνοή δίπλα του, στα 15 του χρόνια.

Η οικογένειά του δεν είχε ιδέα πώς ο σκύλος εντόπισε που είχε θαφτεί το αφεντικό του. Η ιστορία του συγκινεί και αποδεικνύει πόσο δυνατή μπορεί να είναι η φιλία ενός ανθρώπου και ενός σκύλου.

*****

Ερωτευμένος «χτύπησε» τατουάζ πάνω του το πρόσωπο της γυναίκας του. Μόλις χώρισε το μετάνιωσε, όμως βρέθηκε λύση...

Ο Matt τυφλωμένος από τον έρωτα, «χτύπησε» τατουάζ πάνω του το πρόσωπο της γυναίκας του. Κάτι όμως δεν πήγε καλά, το ζευγάρι μετά από 4,5 χρόνια χώρισε και ο Matt έμεινε με το πρόσωπο της γυναίκας του στο δέρμα του για πάντα… περίπου!

Απελπισμένος και θέλοντας να ξεφορτωθεί το πρόσωπο της πρώην συντρόφου του από πάνω του, ο Matt έσπευσε αμέσως στο διάσημο tattoo artist της περιοχής του, JoJo Ackerman.

Ο ίδιος είδε το σχέδιο και επηρεασμένος από την Ιαπωνική Τέχνη, σκέφτηκε να μετατρέψει το πρόσωπό της σε μία διαβολεμένη μορφή! Η ιδέα του πραγματοποιήθηκε πάνω στο σώμα του Matt και ο tattoο artist ανέβασε το πριν και το μετά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

*****

Ο Τζόνι Βαϊσμίλερ, ο πιο γνωστός Ταρζάν, ήταν Αμερικανός κολυμβητής, ένας από τους καλύτερους του κόσμου στη δεκαετία του 1920, που αργότερα ακολούθησε καριέρα ηθοποιού. Κέρδισε πέντε ολυμπιακά χρυσά μετάλλια και ένα χάλκινο. Κατέκτησε πενήντα δύο αμερικανικά εθνικά πρωταθλήματα και κατέρριψε εξήντα επτά παγκόσμια ρεκόρ. Μετά από τη σταδιοδρομία του ως κολυμβητής, έγινε ηθοποιός στο ρόλο του Ταρζάν. Αν και πολλοί άλλοι ηθοποιοί έχουν επίσης υποδυθεί το ρόλο αυτό, ο Βαϊσμίλερ είναι ο πιο γνωστός και αναγνωρίσιμος. Η χαρακτηριστική και διαπεραστική του κραυγή έχει μείνει στην ιστορία του κινηματογράφου.

Ο Τζόνι σταμάτησε το σχολείο από τα 12, έκανε δουλειές του ποδαριού και κατά διαστήματα δεν είχε σπίτι. Η υγεία του ήταν τόσο άσχημη, που οι γιατροί τον είχαν… ξεγράψει. Ο Τζόνι αποφάσισε να ακούσει τι του είπε ένας γιατρός και άρχισε κολύμβηση, την οποία έκανε με πάθος και είχε αμέσως εξαιρετική απόδοση.

Σε ηλικία 17 χρονών έγινε για πρώτη φορά πρωταθλητής Αμερικής… Ήταν ο καλύτερος κολυμβητής της εποχής του και ο πρώτος που κολύμπησε σε λιγότερο από ένα λεπτό τα 100 μέτρα, στις 9 Ιουλίου του 1922, στην Αλαμέντα της Καλιφόρνιας, με 58,6 δευτερόλεπτα ακριβώς. Τη δεκαετία του 1920 έκανε δημοφιλές ένα δικό του στιλ κολύμβησης, το λεγόμενο…Αμερικάνικο Κρόουλ. Πήρε μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1924 και έλαβε τρία χρυσά μετάλλια και στους Ολυμπιακούς του 1928 άλλα δύο. Επίσης έλαβε το χάλκινο μετάλλιο του 1924 στην υδατοσφαίριση.

Ο Τζόνι Βαϊσμίλερ κατέρριψε πλήθος παγκοσμίων ρεκόρ, των οποίον ο πραγματικός αριθμός δεν είναι γνωστός. Επίσημα είναι τουλάχιστον 51 παγκόσμια ρεκόρ, ενώ άλλοι του αποδίδουν μέχρι και 67 παγκόσμια ρεκόρ, στα οποίο όμως ο Βάϊσμίλλερ από αμέλεια ξέχασε να κάνει επίσημη καταγραφή!

Η δεύτερη καριέρα του Τζόνι Βαϊσμίλερ ως ηθοποιού ξεκίνησε το 1932. Μπορεί να μην είχε ξεκινήσει ποτέ χωρίς την ιδιαίτερα επιτυχημένη εισπρακτικά ταινία της Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), το «Trader Horn». Η υπόθεση του φιλμ εκτυλισσόταν στη ζούγκλα και το στούντιο είχε μπόλικο υλικό, που δεν είχε χρησιμοποιηθεί στην ταινία. Δεν θέλησε να το πετάξει και αποφάσισε να το χρησιμοποιήσει για ένα νέο φιλμ, που θα βασιζόταν στο βιβλίο του Edgar Rice Burroughs «Ταρζάν».

Ο Βάϊσμίλλερ παντρεύτηκε πέντε φορές, την Πόντι Αρνστ, τη Λούπη Βέλεζ, την Πέριλ Σκοτ, την Άλεν Γκέιτ (αργότερα McCleland) και τη Μέρι Μπέιμον. Έκανε τρία παιδιά με την τρίτη γυναίκα του: τους Τζόνι Βαϊσμίλερ Τζούνιορ, τη Χάιντι Ελίζαμπεθ Βαϊσμίλερ και τη Γουέντι Αν Βαϊσμίλερ. Τη δεκαετία του 1970 νοσηλεύτηκε πολλές φορές από καρδιά, διάφορα κατάγματα στα πόδια και τη μέση και από εγκεφαλικό. Αργότερα μάλιστα μπήκε και σε ένα γηροκομείο, από όπου όμως τον έδιωξαν, γιατί επαναλάμβανε συνέχεια την κραυγή του Ταρζάν… Ο Τζόνι Βαϊσμίλερ πέθανε το 1984 μετά από πολλαπλό εγκεφαλικό, στο Ακαπούλκο του Μεξικού. Στον τάφο του είναι χαραγμένες μόνο τρεις λέξεις: Johnny Weissmuller, Tarzan.

*****

Είναι ένας τύπος, ο οποίος έβλεπε κάθε βράδυ στον ύπνο του συνεχώς το ίδιο όνειρο: Οκτώ άλογα να τρέχουν.

Σκέφτεται, αυτό δεν είναι τυχαίο, σίγουρα είναι κάποιο σημάδι. Παίρνει λοιπόν τη μεγάλη απόφαση. Σηκώνει όλες του τις καταθέσεις, πουλάει το σπίτι του, τις μετοχές του, τα χωράφια του και αποφασίζει να κατέβει στην Αθήνα.

Παίρνει τηλ. στο σταθμό, να κλείσει εισιτήριο για το τρένο. Του δίνουν εισιτήριο για το τρένο που φεύγει στις οκτώ, στο οκτώ βαγόνι, θέση οκτώ.

Φτάνει στην Αθήνα, παίρνει ταξί για το ξενοδοχείο, βλέπει το νούμερο από το ταξί, ήταν το οκτώ. Κλείνει δωμάτιο στο ξενοδοχείο, του δίνουν ένα δωμάτιο στον όγδοο όροφο, το δωμάτιο νούμερο οκτώ.

Ξυπνάει το πρωί, αφού είχε δει ξανά στον ύπνο του το ίδιο όνειρο, οκτώ άλογα ...... και 100% σίγουρος πια, πάει καρφί στον ιππόδρομο. Ποντάρει όλα τα χρήματά του στην όγδοη ιπποδρομία, στο άλογο που έτρεχε στον όγδοο διάδρομο. Γίνεται λοιπόν η ιπποδρομία και το άλογο που πόνταρε βγαίνει...

όγδοο


Capitan
μετατροπή τατουάζ
Τζόνι Βαϊσμίλερ, ο πιο γνωστός Ταρζάν
ιπποδρομία

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής