breaking news Νέο

Σε συζητήσεις με πολλούς…

Σε συζητήσεις με πολλούς…

Θα καταλήξει η κινητικότητα που επιδεικνύετε το τελευταίο χρονικό διάστημα, σε πολιτικό φορέα;, ρώτησε ο Σεραφείμ Κοτρώτσος τον Ευάγγελο Αντώναρο, στην εκπομπή του «Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ», τη Δευτέρα το βράδυ, στην ΕΡΤ1.

«Με την κ. Παπακώστα έχουμε πολύ συχνές επαφές και σήμερα (Δευτέρα) είχαμε πάλι μία. Μιλάω και με άλλους βουλευτές της ΝΔ, οι οποίοι δεν θέλουν να εκτεθούν, περιμένουν να δουν πότε θα γίνουν οι εκλογές», απάντησε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος ακόμα τάχθηκε υπέρ της συνταγματικής αναθεώρησης της χώρας, η οποία – όπως είπε – θα πρέπει να περιλαμβάνει κι άλλα πράγματα, για να θωρακίσουν τη Δημοκρατία.

Επιπλέον, ο κ. Αντώναρος δήλωσε πως διαφωνεί με τις θέσεις της ΝΔ για τη συνταγματική αναθεώρηση, ξεκαθάρισε πως δεν θα μετάσχει σε δεξιό κόμμα, λέγοντας πως «είμαι κεντροδεξιός».

Ο ίδιος επανέλαβε τη θέση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, ότι η χώρα θα πρέπει να κάνει ορισμένες μεταρρυθμίσεις και μεταξύ αυτών η συνταγματική αναθεώρηση, ενώ αναφερόμενος στην πορεία της ΝΔ είπε ότι «αυτή κινείται με ακροδεξιούς αλαλαγμούς». Τέλος, απέρριψε το να βρεθούν όλες οι δεξιές συνιστώσες (Βελόπουλος, Καρατζαφέρης κ.α.) σ' ένα κόμμα.

 

 


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής