breaking news Νέο

Ξεκινούν οι ανοιξιάτικες δραστηριότητες των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΓΑΣ και ΠΑΕ Βέροια

Ξεκινούν οι ανοιξιάτικες δραστηριότητες των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΓΑΣ και ΠΑΕ Βέροια

Την αυλαία των ανοιξιάτικων φιλικών αναμετρήσεων πρόκειται να ανοίξει η κόντρα ανάμεσα στην ομάδα των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΓΑΣ και ΠΑΕ Βέροια με την αντίστοιχη της Γουμένισσας στην έδρα της τελευταίας την ερχόμενη Δευτέρα. Γι’ αυτό τον λόγο καλούνται οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Βέροιας να βρίσκονται έγκαιρα στο σημείο αναχώρησης της ομάδας, που θα γίνει στις 30 Απριλίου και ώρα 15.30 από το ζαχαροπλαστείο “ΣΑΡΑΪ” επι της οδού Πιερίων με πούλμαν του ΚΤΕΛ Βέροιας.

Σειρά αμέσως μετά θα πάρει η συνάντηση της ομάδας των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Βεροιας με την αντίστοιχη του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, η οποία και έχει προγραμματισθεί να διεξαχθεί τη Δευτέρα 7 Μαϊου, στο γήπεδο “ΜΙΜΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ” της Νέας Νικομήδειας, λόγω των δυσκολιών που παρουσιάζει το Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας.

• Πριν την έναρξη του αγώνα θα τιμηθούν οι δυο παλιές δόξες του Ηρακλή Θεσσαλονικης, Κώστας Αϊδινίου και Λάκης Παπαϊωάννου.

• Δέκτης συγχαρητηρίων τηλεφωνημάτων υπηρξε τις τελευταίες ημέρες ο Τάκης Παπατζίκος από πρωην ποδοσφαιριστές αλλων ομάδων και φίλων της “Βασίλισσας του Βορρά”, για την πρωτοβουλία των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών να απευθύνουν καλεσμα σε κάθε φίλαθλο της πόλης και να προκαλέσουν συζήτηση, την Τετάρτη 18 Απριλίου στη  SALA του πολυχώρου της ΕΛΙΑΣ, με σκοπό την επανεκκίνηση της Βέροιας. Μεταξύ αυτών που τηλεφώνησαν στον “πασαρέλα” υπήρξαν ο Αντώνης Αντωνιάδης, ο Λάκης Σημαιοφορίδης και ο Γιώργος Κεμπάπης (πρωην άσσος του Κιλκισιακού).

• Συζήτηση με τον πρόεδρο του ΝΠ ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας Στέργιο Διαμάντη είχε το απόγευμα της Δευτέρας ο πρόεδρος των παλαιμάχων ποδοσφαριστών της Βέροιας Τάκη Παπατζίκο, η οποία περιεστράφη γύρω από το πως μπορεί να βοηθηθεί ο σύλλογος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΓΑΣ και ΠΑΕ Βέροια.

• Τέλος, το Δ.Σ. του συλλόγου Παλαιμάχων ΓΑΣ κα ΠΑΕ Βέροιας ευχαριστεί όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά τους και παραβρέθηκαν στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στις 18 Απριλίου στην Ελιά, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την αγάπη τους αλλά και τον προβληματισμό, την αγωνία για το μέλλον της θρυλικής “Βασίλισσας του Βορρά”.

Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής