breaking news Νέο

ΑΠΟΨΗ : Οι Μάου - Μάου και οι υποκριτές

ΑΠΟΨΗ : Οι Μάου - Μάου και οι υποκριτές

Και τώρα που η έφεση του ΠΑΟΚ απορρίφθηκε και κανείς απο την ΑΕΚ δεν αμφισβητεί την δίκαιη αντιμετώπιση της υποθεσης και σε δεύτερο βαθμό, θέλω να πιστεύω ότι εκει κάτω στο αττικό λεκανοπέδιο θα πάψουν πλεον να ανακαλύπτουν προηγούμενες σκανδαλώδεις (;) αποφάσεις της επιτροπης εφέσεων στις οποίες προέδρευσε ο Σκουτέρης και για τις οποίες όπως μας πληροφορούσαν τα ΜΜΕ ενδεχομένως να διωχθεί!!

***

Και δύο αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα γνωρίζουμε και την ομάδα που κατακτά τον φετινό τίτλο γιατί δεν πιστεύω οτι υπάρχει εστω και ένας που διαθέτει στοιχειώδη λογική και κρίση που να πιστεύει ότι κάτι μπορεί να αλλάξει στο διαιτητικό δικαστήριο στο οποίο υποστηρίζει οτι θα προσφύγει ο ΠΑΟΚ!!

***

Καθώς λοιπον λέγαμε οτι είναι βέβαιοι πλεον εκει κάτω στην Αθήνα για την δίκαιη αντιμετώπιση της υπόθεσης της διακοπής του αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και σε δεύτερο βαθμό και γνωρίζουμε την ομάδα που κατακτά τον φετινό τίτλο του πρωταθλητή ας αναρωτηθούμε για μια στιγμή ποιοι ακριβώς είναι οι Μάου - Μάου που συμφωνα με τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και διέκοψαν τον αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΕΚ.

***

Σίγουρα οχι οι 30.000 περίπου φίλαθλοι που βρίσκονταν στις κερκίδες του γηπέδου της Τούμπας των οποίων η συμπεριφορά κατά γενική ομολογία ήταν άψογη παρότι έχουμε την αίσθηση οτι πολλοί από αυτούς θα ήθελαν να “μπουκάρουν” στο γήπεδο μετά το “πήγαινε - έλα” του Κομίνη στο γκολ του Βαρέλα που σημειώθηκε στο 90’ και σήμαινε σχεδόν ένα πρωτάθλημα.

***

Αφού δεν είναι λοιπόν οι φίλαθλοι τότε σίγουρα ο Δημήτρης Μελισσανίδης εννοούσε τον μέχρι πρότινος φίλο και συμπορευθεί του στην εξυγίανση του ελληνικού πρωταθλήματος Ιβάν Σαββίδη και την συνοδεία του.

***

Ο πρόεδρος λοιπόν και μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ για τον Δημήτρη Μελισσανίδη είναι Μάου - Μάου επειδή “μπούκαρε” με την συνοδεία του στον αγωνιστικό χώρο με όπλο στην Ζώνη που το “έπιασε” ένας φωτογράφος στην καταπακτή του γηπέδου.

***

Και αφού λύσαμε τον γρίφο και μάθαμε πως ονομάζεται αυτός που “μπουκάρει” στον αγωνιστικό χώρο έχοντας στη Ζώνη όπλο που νομίμως φέρει θα ήθελα πολύ να μάθω από τους κάτ’ επιλογή υπερευαίσθητους μεγαλοδημοσιογράφους πως ονομάζεται αυτός που σε ένα ντέρμπι της ομάδας του πλησιάζει στα επίσημα τον παρατηρητή διαιτησίας, τον περιλούζει από την κορυφή μέχρι τα νύχια με κοσμητικά επίθετα, στην συνέχεια τον απειλή ότι θα τον πνίξει με το κασκολ που φοράει και θα τον ανατινάξει αφού ξέρει που μένει!!

***

Και παρότι γίνονται οι σχετικές καταγγελίες από το θύμα της επίθεσης ο ευαίσθητος τύπος της Αθήνας σε θέματα βίας και νοθείας αποσιωπεί το γεγονός σαν να μην συνέβει απολύτως τίποτα!!

***

Εκτός όμως όλων των αλλων θεωρώ οτι η δήλωση του Δημήτρη Μελισσανίδη περι Μάου - Μάου και ανθρωποφάγων που πέρασε ασχολίαστη από όλα σχεδόν τα ΜΜΕ της πρωτεύουσας είναι άκρως υποκριτική, αφου ο ίδιος γνωρίζει καλύτερα από τον καθενα τι έχει κανει μέχρι σήμερα και τι θα μπορούσε να κάνει για να προστατεύσει την ομάδα του όταν θεωρεί ότι αδικείται!!

Γράφει ο Νίκος Καμπούρης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής