breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

12χρονος τσακώθηκε με τη μάνα του και… έφυγε διακοπές στο Μπαλί!

Η ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή. Ο πιτσιρικάς τσακώθηκε με τη μητέρα του και αποφάσισε να την τιμωρήσει. Πήρε την πιστωτική της κάρτα και έφυγε από το Σίδνεϊ για το Μπαλί!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η αστυνομία στην Αυστραλία προσπαθεί να εξακριβώσει πως ένα 12χρονο αγόρι κατάφερε να κλείσει εισιτήριο από το Σίδνεϊ στο Περθ και από εκεί στο Μπαλί και να κάνει όλο αυτό το ταξίδι ασυνόδευτο! Ο μικρός, τσακώθηκε με τη μητέρα του και αποφάσισε να… φύγει. Μάλιστα, έμεινε σε πανάκριβο θέρετρο επί 4 ημέρες, όπου νοίκιασε και ένα μηχανάκι και ήπιε και μπύρα. Κατάλαβαν που βρίσκεται, όταν ένας οικογενειακός φίλος τον είδε στα social media να πλατσουρίζει στην πισίνα του ξενοδοχείου.

«Δεν του αρέσει να του λέμε όχι», δήλωσε η μητέρα του, Έμμα, σε τηλεοπτική εκπομπή. Και εύλογα η γυναίκα αναρωτήθηκε πως οι αρχές επέτρεψαν σε ένα 12χρονο να ταξιδέψει ασυνόδευτο χωρίς την έγκριση των γονιών του.

Η οικογένεια είχε επισκεφθεί παλαιότερα το Μπαλί και η μητέρα εξήγησε ότι ο γιος της είχε προσπαθήσει ξανά να κλείσει εισιτήριο, αλλά η προσπάθειά του είχε πέσει στο κενό, αφού η αεροπορική εταιρεία ζητούσε επιστολή από τους γονείς. Οι γονείς είχαν ζητήσει μάλιστα από τις αρχές να βάλουν ειδική σήμανση δίπλα στο όνομα του παιδιού τους, αφού δεν συμμαζεύεται με τίποτα.

Ο πιτσιρικάς πάλι, που ήθελε να ζήσει την περιπέτεια, είπε ότι το προσωπικό της αεροπορικής εταιρείας του είπε ότι δεν χρειάζεται άδεια από τους γονείς, για να ταξιδέψει. Για την ιστορία, το ταξίδι αυτό των 4 ημερών κόστισε 6.000 δολάρια. Σημειώνεται ότι η αστυνομία είχε ειδοποιηθεί από τις 8 Μαρτίου ότι ο 12χρονος μπορεί να προσπαθήσει να φύγει από τη χώρα. Τον ανακάλυψαν στο Μπαλί και όχι μετά από δική τους έρευνα στις 18 Μαρτίου.

*****

Μέσα στο διαμέρισμα ενός ουρανοξύστη της Νέας Υόρκης αξίας 20 εκατομμυρίων δολαρίων

Και ποιος δεν θα ήθελε να μένει σε αυτό το διαμέρισμα... Δείτε το 20 εκατομμυρίων δολαρίων διαμέρισμα ενός ουρανοξύστη της Νέας Υόρκης.

Ο Bruce Eichner είναι ο άνθρωπος που είχε το όραμα να κτίσει τον ουρανοξύστη Madison Square Park Towers στη Νέα Υόρκη και τα κατάφερε με επιτυχία. Ένα βίντεο δείχνει το εσωτερικό ενός διαμερίσματος, που κοστίζει 20.000.000 δολάρια.

Ο πύργος αποτελείται από 83 διαμερίσματα και 65 ορόφους. Τρία ολόκληρα χρόνια χρειάστηκαν, για να ολοκληρωθεί το μεγαλόπνοο σχέδιο του Bruce Eichner, από το 2014 έως το 2017. «Το πιο εντυπωσιακό σε αυτό το σπίτι είναι η θέα που προσφέρει», δηλώνει ο ίδιος.

Μάρμαρο στα πατώματα, μίνιμαλ διακόσμηση και πανάκριβα έπιπλα, συνθέτουν ένα ονειρικό σπίτι, που λίγοι μπορούν να αποκτήσουν. Το διαμέρισμα των 20 εκατομμυρίων δολαρίων περιλαμβάνει 4 μεγάλες κρεβατοκάμαρες, 5 μπάνια και όλοι όσοι το επισκέπτονται, μένουν με το στόμα ανοιχτό, λόγω της 360 μοιρών θέας που προσφέρουν τα τζάμια σε κάθε τοίχο.

Οι τιμές των διαμερισμάτων κυμαίνονται από 5 έως 21 εκατομμύρια δολάρια.

*****

Πιτσιρίκα δοκιμάζει γουασάμπι και φωνάζει «βοήθεια»!

H ιδιαίτερα καυτερή του γεύση, για κάποιους, είναι απαγορευτική. Λίγοι είναι οι τολμηροί, που δοκιμάζουν γουασάμπι και σε ακόμα πιο λίγους, αρέσει πραγματικά.

Αν λατρεύετε την ιαπωνική κουζίνα, δεν γίνεται να μη γνωρίζετε τι είναι το γουασάμπι. Πρόκειται για τη ρίζα του γιαπωνέζικου φυτού Wasabia japonica. Έχει πικάντικη γεύση, χαρακτηριστικό πράσινο χρώμα και αποτελεί είδος καρυκεύματος.

Λίγοι είναι οι τολμηροί, που επιλέγουν να το συνδυάσουν με το σούσι ή ακόμα και σε συνταγές με ψημένο κρέας ή λαχανικά, αφού η ιδιαίτερα καυτερή του γεύση, για κάποιους, είναι απαγορευτική.

Η πιτσιρίκα είδε τους γονείς της να τρώνε σούσι με γουασάμπι και επέμενε να δοκιμάσει την πράσινη καυτερή πάστα. Παρόλο που οι γονείς της ήξεραν ότι είναι πολύ καυτερή, της έδωσαν μία πολύ μικρή ποσότητα να δοκιμάσει, για να της φύγει μια και καλή η περιέργεια!

Η μικρή ανοίγει το στόμα της να γευτεί το γουασάμπι και η αντίδρασή της χαρίζει άφθονο γέλιο στο διαδίκτυο. «Βοήθεια!», φωνάζει με τη χαριτωμένη της φωνούλα η μικρούλα, που σίγουρα δεν είναι λάτρης των καυτερών, τουλάχιστον για την ώρα!

*****

Τρένο περνά πάνω από πάγκους λαϊκής αγοράς!

Στην περιοχή Μάε Κλονγκ του Μπανγκόκ, το τρένο διασχίζει μια λαϊκή αγορά. Οι πωλητές μετακινούν 8 φορές τη μέρα τους πάγκους τους.

Και εκεί που τουρίστες βρίσκονται σε μία από τις πιο γνωστές υπαίθριες αγορές του Μπανγκόκ, ξεπηδά από το πουθενά ένα τρένο! Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά οκτώ φορές περνά το τρένο ξυστά από πάγκους με λαχανικά και φρούτα… Πού όλα αυτά; Στην περιοχή Μάε Κλονγκ.

Σε αυτήν την παραδοσιακή αγορά, οι πάγκοι στήνονται σχεδόν πάνω στις ράγες του τρένου. Όταν το μεγάφωνο ηχήσει, αμέσως όλοι απομακρύνονται από τις ράγες και γίνονται θεατές ενός σπάνιου θεάματος.

Χιλιάδες τουρίστες καταγράφουν την απίστευτη αυτή στιγμή με τα κινητά τους τηλέφωνα. Άλλωστε, η αγορά τα τελευταία χρόνια αποτελεί must τουριστικό προορισμό τόσο για τα προϊόντα της, όσο και για την πορεία του τρένου πάνω από τους γεμάτους πάγκους.

«Είμαι οδηγός τρένου εδώ και 32 χρόνια. Οι πωλητές γνωρίζουν τι ώρες ακριβώς περνά το τρένο, ενώ υπάρχει και μεγάφωνο, που προειδοποιεί την έλευση του τρένου και τόσο οι ίδιοι, όσο και οι τουρίστες το έχουν υπόψη τους», δηλώνει ο Kunchorn Pattanapongsatit στην κάμερα του BBC.

Και συμπληρώνει: «Πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός πάντα. Φοβάμαι να μη γίνει κανένα ατύχημα με τουρίστες και έχω πάντα τα μάτια μου ανοιχτά».

Οι πωλητές δηλώνουν ότι δεν φοβούνται το τρένο, καθώς υπάρχει προειδοποίηση. «Δεν φοβόμαστε καθόλου. Μαζεύουμε ό,τι προλάβουμε από τους πάγκους μας ή κάποιοι έχουν και ροδάκια στον πάγκο τους, για να τον μετακινούν πιο εύκολα… Υπάρχει λύση!», καταλήγουν.

*****

Ο μπέμπης στο μεγαλύτερο αδερφό:

- Αποστόλη, θα μου δώσεις τλία παγωτίνια;

- Δεν σου δίνω τίποτα!

- Γιατιιιιί;

- Αν δεν πεις «τρία» αντί για «τλία», παγωτίνια δεν παίρνεις.

- Καλά τότε. Δώσε μου πέντε!


διαμέρισμα στον ουρανοξύστη Madison Square Park Towers στη Νέα Υόρκη
Πιτσιρίκα δοκιμάζει γουασάμπι και φωνάζει «βοήθεια»
Στην περιοχή Μάε Κλονγκ του Μπανγκόκ, το τρένο διασχίζει μια λαϊκή αγορά
παγωτίνια

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής