breaking news Νέο

Τι αποφασίστηκε στη χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βέροιας

Τι αποφασίστηκε στη χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βέροιας

Με 4 έκτακτα και 34 τακτικά θέματα απασχολήθηκαν τα παρόντα μέλη (Κουλουριώτης Διονύσης, Παπαδόπουλος Βασίλης, Λαζαρίδης Άρης, Σιδηρόπουλος Θανάσης, Κυρατλίδης Ιορδάνης) της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βέροιας, στη χθεσινή συνεδρίαση αυτής, της οποίας προήδρευσε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Στέλιος Ασλάνογλου.

Σ' ό,τι αφορά στα 4 θέματα που ήρθαν ως έκτακτα στη συνεδρίαση, αποφασίστηκε η θετική γνωμοδότηση για τη χορήγηση αδείας ίδρυσης υπεραγοράς λιανικού εμπορίου τροφίμων και ποτών στην εταιρία «ΛΙΝΤΛ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ» για το κατάστημά της στο υπ' αρ. 1494 αγροτεμάχιο (Α.Τ.) του αγροκτήματος Βεροίας στη ΝΠΟ Βέροιας, η διόρθωση απόφασης, η έγκριση δαπάνης μετακίνησης υπαλλήλων και διάθεση της πίστωσης μετά την υπογραφή της Απόφασης Ανάληψης Υποχρέωσης (ΑΑΥ) από τον εξουσιοδοτούμενο διατάκτη, όπως και η έγκριση δαπάνης (συνολικού ποσού 242.000 ευρώ) για το έργο «Συντήρηση οδών Δ.Ε. Αποστόλου Παύλου, Δ.Ε. Βεργίνας, ΔΕ Δοβρά και ΔΕ Μακεδονίδος».

Αναφορικά, τώρα, με τα 34 τακτικά θέματα της συνεδρίασης, αυτά ψηφίστηκαν ομόφωνα (με το Θανάση Αποστολόπουλο, σημειωτέον, να παρευρίσκεται στη συνεδρίαση μέχρι και την ψήφιση του 4ου θέματος, μιας και στη συνέχεια αποχώρησε).

Μεταξύ άλλων αποφασίσθηκε η εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο της 5ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού και ετήσιου προγράμματος Δράσης (ΕΠΔ) Δήμου Βέροιας, έτους 2018, η υποβολή στο ΔΣ της έκθεσης εσόδων - εξόδων και ισολογισμού του Δήμου για το χρονικό διάστημα από 1/1/2017 έως 31/12/2017 (Δ' τριμήνου 2017), η έγκριση πρακτικών διαγωνισμού και ανάδειξη προσωρινού μειοδότη της μελέτης «Μελέτη βιοκλιματικού - πολιτιστικού δικτύου διαδρομών στην παλιά πόλη της Βέροιας», η έγκριση πρακτικών διαγωνισμού και ανάδειξη αναδόχων για «Προμήθεια ηλεκτρομηχανολογικού υλικού» και η έγκριση πρακτικών διαγωνισμού ανάδειξης αναδόχου για «Ανακατασκευή τμήματος πεζοδρόμου Εμπορικού Κέντρου».

 

Άλλες αποφάσεις

Ακόμα, αποφασίστηκε η διάθεση πιστώσεων έτους 2018 για εγκεκριμένες δαπάνες έργων κλπ, που δεν έχουν ολοκληρωθεί εντός του 2017 και η διάθεση πίστωσης (με το ποσό των 52.800.00 ευρώ) για «Διενέργεια Αρχαιολογικών Ερευνών και εργασιών για το έργο : Ολοκλήρωση κατασκευής γέφυρας Αφών Κούσιου».

 

Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής