breaking news Νέο

Ν.Κουτσογιάννης: "Προϊόν προσπάθειας της Δημοτικής μας Αρχής τα 680.000 Ε που λάβαμε από το ΥΠ.ΕΣ για χρέη της ΕΤΑ"

Ν.Κουτσογιάννης:

Νίκος Κουτσογιάννης : «Τα 680.000 ευρώ που λάβαμε από το ΥΠ.ΕΣ και αφορούν χρέη της ΕΤΑ, αποτελούν προϊόν προσπάθειας της οικονομικής υπηρεσίας του δήμου και της δημοτικής μας αρχής»

 

Για τα 682.000 ευρώ, που έλαβε ο δήμος Νάουσας, για την εξόφληση χρεών, που προέρχονται από δικαστικές αποφάσεις και αφορούν υποχρεώσεις προς τους υπαλλήλους της ΕΤΑ Α.Ε (δημοτική επιχείρηση «Βέρμιο»), αλλά και σε 3 προμηθευτές, της πάλαι ποτέ, δημοτικής «ναυαρχίδας» της Νάουσας, ρωτήσαμε το δήμαρχο Νάουσας, Νίκο Κουτσογιάννη,

«Τα 682.000 ευρώ λήφθησαν μετά από συλλογική προσπάθεια της οικονομικής υπηρεσίας του δήμου και της δημοτικής μας αρχής, ώστε να καλυφθεί σημαντικό μέρος των οφειλών μας προς τους εργαζόμενους, αλλά και σε τρεις προμηθευτές της ΕΤΑ Α.Ε. Οι προσπάθειές μας καρποφόρησαν με την ένταξη των οφειλών σε πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών που αφορά αποπληρωμές ανεξόφλητων υποχρεώσεων, μετά από δικαστικές αποφάσεις, πρόγραμμα που υφίσταται εδώ και 3 χρόνια. Με συντονισμένες λοιπόν προσπάθειες του δήμου Νάουσας, ένα σημαντικό μέρος των οφειλών της ΕΤΑ Α.Ε, καλύπτεται χωρίς να υπάρξει επιβάρυνση των δημοτών μας», δήλωσε ο κ. Κουτσογιάννης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής