breaking news Νέο

Σίγουρα δεν έχει διοίκηση ο ΓΑΣ Βέροια; Κι αν έχει, πώς μπορεί να αποδειχθεί ότι δεν είναι νόμιμη;

Σίγουρα δεν έχει διοίκηση ο ΓΑΣ Βέροια; Κι αν έχει, πώς μπορεί να αποδειχθεί ότι δεν είναι νόμιμη;

Η επιτροπή που επελέγη πριν δέκα περίπου ημέρες από την ανοιχτή συγκέντρωση των φιλάθλων και των παραγόντων της Βέροιας, την περασμένη Τετάρτη κατέθεσε αίτηση στο πρωτοδικείο της Βέροιας για διορισμό προσωρινής διοίκησης με εντολή την πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση και την εκλογή νέες διοίκησης του ΓΑΣ.

Την αίτηση κατέθεσε ο δικηγόρος που στηρίζει την προσπάθεια των παλαιμάχων, να βρει το βηματισμό της η πάλε ποτέ θρυλική Βασίλισσα του Βορρά, Κώστας Πουλασουχίδης και την υπογράφουν δυο από τα παλαιότερα μέλη του ΓΑΣ: ο Δάνος Φιλιππίδης και ο Φιλάρετος Καζαντζίδης.

Προτείνουν δε για πρόεδρο της προσωρινής διοίκησης τον Κώστα Γκαβαϊσέ, αντιπρόεδρο το Γιώργο Κουτσιώνη και Γενικό Γραμματέα το Βασίλη Αράβα.

Να υπενθυμίσουμε ότι και οι τρεις έχουν θητεύσει σε αντίστοιχες θέσεις σε προηγούμενες διοικήσεις του ΓΑΣ.

Από τη δικάσιμο που φυσιολογικά θα πρέπει να οριστεί σε τρεις περίπου εβδομάδες, θα προκύψει η νέα διοίκηση, η οποία θα πάρει εντολή να οδηγήσει το ΓΑΣ σε εκλογές, βάζοντάς τον σε τροχιά νομιμότητας ύστερα από 12 περίπου χρόνια!!

Είναι όμως ακέφαλος διοικητικά όλα αυτά τα χρόνια ο ΓΑΣ ή μήπως υπάρχει διοίκηση στα χαρτιά, που λειτουργεί παράτυπα, έστω κι αν δεν συμμετέχει στα πρωταθλήματα;

Μήπως τελικά ο ερασιτέχνης έχει διοίκηση, που κανείς, εκτός από τον πρώην και το νυν μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, τους κους Καρυπίδη και Παπαδόπουλο, δεν γνωρίζει;

Κι αν έχει, πώς μπορεί να αποδειχθεί ότι δεν είναι νόμιμη;

Γιατί, όπως όλοι, όσοι ασχολούνται με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο γνωρίζουν, ο ΓΑΣ, όπως κάθε ερασιτέχνης, που διαθέτει ομάδα στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, διαθέτει το 10% των μετοχών της ΠΑΕ, ενώ έχει στην κατοχή του και τις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου.

Πώς λοιπόν ένας Αθλητικός Σύλλογος δίχως διοίκηση, κατέχει το 10% των μετοχών μιας ΠΑΕ και ένα αθλητικό κέντρο;

Και με ποιόν τρόπο δικαιολογούσε όλο αυτό το διάστημα, που υποτίθεται ότι δεν είχε διοίκηση η ΠΑΕ το 10% των μετοχών του ΓΑΣ, όπως όφειλε να κάνει κάθε χρόνο, όταν παρουσίαζε τη μετοχική της σύνθεση στην αρμόδια επιτροπή, προκειμένου να αδειοδοτηθεί;

Δεν ανέφερε στο μετοχολόγιό της δίπλα στο 10% του ερασιτέχνη τα ονόματα της διοίκησής του; Ποιός υπέγραφε;

Εμείς έχουμε την πληροφορία ότι επί εποχής Γιώργου Αρβανιτίδη, ο ΓΑΣ είχε διοίκηση, γιατί ήταν υποχρεωμένος να έχει.

Βρήκαν άλλο τρόπο να δικαιολογήσουν το 10% του μετοχικού κεφαλαίου, που ανήκει στο ΓΑΣ και τα περουσιακά του στοιχεία, ο Θόδωρος Καρυπίδης και ο Κώστας Παπαδόπουλος;

Είναι μερικά μόνο από τα πολλά ερωτήματα, που θα κληθεί να απαντήσει το νόμιμο πλέον ΔΣ, που θα εκλεγεί από τη Γενική Συνέλευση, που θα προκηρύξει η διοίκηση, που θα διοριστεί από το πρωτοδικείο τις επόμενες 20-25 ημέρες και γι’ αυτό οφείλει να είναι προετοιμασμένη.

Και κάτι τελευταίο.

Οι νεαροί ερασιτέχνες της Κ19, που έφυγαν με προσφυγή μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα (δυο - τρεις πήγαν στη Λάρισα και άλλοι σε διάφορες ομάδες Γ’ και Β’ Εθνικής) αυτόματα επιστρέφουν στη Βέροια, εφόσον αυτή δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα.

Αυτό είναι κάτι που το έψαξαν οι ανθρωποι που λειτουργούσαν τελευταία την ΠΑΕ και κατά την άποψή μας φανερώνει και την πρόθεσή τους να λειτουργήσουν την ομάδα και στα ερασιτεχνικά πρωταθληματα, πλαισιώνοντάς την, όπως διέρρεαν τις πρώτες ημέρες της αποχώρησής της από τη Β’ Εθνική και με ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής του Άρη Θεσσαλονίκης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής